Horoscop zilnic 21 mai 2019. Gemenii renunță la măști

0
582
Horoscop Zilnic 21 Mai 2019 Gemenii Renun La M Ti Huff

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 21 mai 2019. Berbecii au o zi binecuvantată, Taurii au revelații, Gemenii renunță la măști! Ce anunță horoscopul de marți pentru toate zodiile.

Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019. Ce zodii își schimbă viața – bonusuri financiare

 Horoscop zilnic 21 mai 2019 Berbec

O zi extrem de valoroasă, un moment cum nu ai mai avut de mult, înTa care nu e nevoie să faci nimic, ci e de ajuns să te oprești, să te conectezi la tine și să te cufunzi în liniștea interioară. Toată agitația, situațiile conflictuale sau provocările din ultima perioadă par să se dizolve încet, încet, fiind înlocuite de înțelepciune și pace. Acum e de-ajuns să fii, fără să vrei nimic, fără să cauți sau să te grăbești undeva. Meditația, comuniunea cu tot ce este, așteptarea atentă și identificarea cu momentul prezent te conduc acum în centrul ființei și generează miracole. Fii gata să le vezi și să le primești. O zi binecuvântată!

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Taur

Ești pregătit pentru un proces de alchimie interioară, în care latura feminină, receptivă, se îmbină armonios cu cea masculină, activă. Mintea se aliniază la alegerile inimii, prin urmare, nu mai experimentezi acea neliniște, acel zbucium interior izvorât din nehotărâre și dualitate. Acum pur și simplu se face lumina, drumul pe care mergi devine din ce în ce mai liber și neted, iar ție îți e ușor să faci alegeri clare. Unii Tauri, în această zi pot avea revelații minunate, o înțelegere profundă a misiunii lor aici. Alții, pur și simplu reușesc să renunțe la luptă și să se împace cu drumul actual. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Gemeni

 A venit timpul să dai măștile jos, să te privești în oglindă și să te întrebi cine ești. Dacă te simți obosit, tensionat, nefericit, este din pricina faptului că ai ajuns la limită cu compromisurile făcute și nu mai poți continua astfel. Dacă o relație nu merge cum ți-ar plăcea, dacă serviciul nu e așa cum vrei, dacă nu mai ai vitalitate, este pentru că ai jucat diverse roluri, ți-ai ascuns șinele real în spatele unor măști, pentru a te proteja de eventuale suferințe și dezamăgiri, sperând că astfel să primești atenția și iubirea de care ai nevoie. În schimb, nu ai făcut decât să provoci și mai multă durere, fiind cum vor alții, făcând pe plac, tradandu-ți mereu sufletul. E timpul să ieși de acolo, să-ți deschizi inimă și să trăiești cum vrei! 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Rac

În această zi horoscopul îți indică să-ți urmezi inimă în tot ce faci, indiferent de îndoielile minții tale sau de descurajările altora. Pur și simplu, ești în stare acum să lași tot trecutul în urmă și să pornești pe drumul inimii tale. Renunți la compromisuri, spui adevărul, mergi spre împlinirea unui vis în care crezi cu adevărat. Ești într-un moment cu adevărat magic. Doar așează-te pe drum și mergi, pas cu pas, cu încredere. Păstrează-ți entuziasmul și curajul inițial, indiferent ce obstacole întâlnești pe drum. E vremea exprimării de șine, a manifestării inimii tale. În prezent, dincolo de judecăți, atașamente. Doar cu iubire și încredere. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Leu

Te afli într-un moment minunat de împăcare cu tine, de acceptare completă și iubire de șine. Din acest spațiu al acceptării, acum poți vedea posibilitățile nelimitate care se ivesc în calea ta. Este un moment de grație, în care pur și simplu intuiești clar următoarea mișcare de făcut, și poți „vedea” cum lucrează Universul în favoarea ta. Fii sigur, așadar, că universul îți asigură toate lucrurile și resursele de care ai nevoie. Tu doar observă, iar când simți impulsul puternic din interior, acționează. Relaxarea duce la soluții inspirate și rezultate extraordinare. Iubirea de șine radiază înspre ceilalți iubire. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Fecioară

 Chiar dacă pare că te afli pe un drum înfundat și că totul merge cu susul în jos, adevărul este că te afli într-un moment extraordinar, de schimbare, de transformare și creștere. Sentimentul că bați pasul pe loc de mult timp este pe cât de real și puternic, pe atât de valoros. De fapt, te afli într-un cerc, într-un tipar vechi, de aeeași vârstă cu sufletul tău. Ai repetat prea mult timp niște alegeri, care te-au dus mereu în același punct. Iar pentru a dizolva acest program/tipar, e nevoie să eliberezi furiile și frustrările, să vindeci emoțiile distructive precum vinovăția și rușinea. Iartă-te, iartă-i pe tot cei cu care ai interacționat vreodată, eliberează-te. Apoi, pregătește-te pentru schimbări minunate în viață ta! 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Balanță

Dacă până acum te-ai identificat cu „turma”, cu ce vor alții sau cu „ce e bine” și ce „trebuie” făcut, acum este esențial să faci alegeri conform inimii tale și în funcție de semnificația pe care o dai tu binelui personal. Nu mai ai de ce să te simți vinovat ori să-i lași pe alții să aleagă în locul tău. Ai venit aici cu daruri unice, e timpul să le manifești. Ai propriul drum și, oricât ar fi de comod să mergi pe al altora, e momentul să-l îmbrățișezi pe al tău. Nu mai ai de ce să te simți vinovat ori să-i lași pe alții să aleagă în locul tău. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Scorpion

E posibil că în această zi să ai sentimentul că nu aparții, că nu-ți găsești locul potrivit, iar ce faci tu nu este suficient de important și valoros. De fapt, acest fel de a privi lucrurile are la bază o convingere veche, conform căreia nu ești destul de bun sau suficient de pregătit pentru a-ți permite să fii tu însuți și a înceta să mai cauți confirmarea celor din jur. E timpul să te asumi, să ieși din închisoarea pe care ți-ai construit-o singur, din gânduri și scenarii, neîncredere și neiubire de sine. E timpul să te eliberezi, să privești cu atenție și să vezi că nu te ține nimeni în afară a nimic. Tu ești singurul care se constrânge și se limitează. Exact că în imaginea acestei cărți, poartă este deschisă, lacătul este deschis, așa că poți ieși, poți face absolut tot ce vrei. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Săgetător

Să experimentezi înseamnă să te confunzi în totalitate cu momentul prezent, cu tot ce te înconjoară, cu sunetele, imaginile, aromele din jur. Este ființarea, starea de a fi una cu tot ce este. A sosit vremea să privești cu atenție la frumusețea din jur, să privești în ochi oamenii dragi, să-i îmbrățișezi și să le transmiți iubirea ta, să lași energia ta binecuvântătoare să curgă între tine și natură, între tine și tot ce atingi. În această zi, ia-ți atenția de la lucrurile lumești, materiale, mărunte, uită de griji și temeri, și privește atent natură, oamenii, mesajele de dincolo de cuvinte. Ascultă cu atenție, atinge cu sfințenie totul, vorbește cu iubire, stai în inimă ta și da-I mână lui Dumnezeu. Ești în siguranță, totul e bine. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Capricorn

Într-unul din domeniile din viața ta, ai acumulat tot mai multe resentimente, făcând compromis după compromis, încercând din răsputeri să onorezi circumstanțe, să faci pe plac, să satisfaci tot felul de așteptări ale altora. Acum, pur și simplu s-a umplut paharul, și riscă să dea pe-afară. Prin urmare, ești într-un moment în care toată ființă ta îți strigă: „pana aici!” Identifică acele zone din viață ta unde nu ți-ai exprimat adevărul, unde te-ai reprimat constant. Găsește o cale prin care să transformi furia acumulată. Apoi, spune adevărul, renunță la atașamanetele care te-au adus în acest punct și eliberează-te. 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Vărsător

Intuiția, vocea interioară, îți oferă răspunsuri extrem de prețioase, idei ingenioase, indicații care te vor ajută să faci alegeri pentru misiunea ta înaltă. Dacă asculți cu atenție, vei ști în fiecare moment ce să faci, unde să mergi, ce drum să alegi, ce ușă să deschizi. Nu ai de ce să întrebi pe cineva din exterior, căci nimeni nu are răspunsul pentru ține. El e la tine, întotdeauna. Ai încredere în inima ta, cel mult cere sprijinul ființelor angelice și lui Dumnezeu, și lasă-te ghidat din interior. Noi căi sunt pe cale să ți se reveleze, noi oameni îți pot ieși în cale, pentru a te sprijini. Pășește cu iubire și încredere, în spațiul miracolelor! 

Horoscop zilnic 21 mai 2019 Pești

Vinovăția pare să fi pus stăpânire pe tine, în ultima vreme. Fie te simți vinovat față de cineva, fie crezi că nu ai făcut destul într-o anumită situație, fie ai senzația că nu ești acolo unde „ar fi trebuit” să fii. Dacă te recunoști în acest scenariu, a venit momentul să te desprinzi de suferința, să te eliberezi de emoțiile distructive, să te uiți ce poți învață din întregul context și ce alegeri poți face din punctul în care te afli. Înțelepciunea constă în a folosi ceea ce ai la îndemână, nu în a regreta ce (nu) ai făcut, ori în a-ți dori altceva decât ai. Nu poți schimba nimic în trecut, dar poți schimbă ceva în prezent, începând cu unghiul din care privești. Ești în regulă așa cum ești și ai dreptul să și greșești, în timp ce evoluezi.

Sursa: astroportal