Horoscop 22 ianuarie 2018. Berbec

Reuşeşti în sfârşit să ieşi dintr-o serie de tensiuni. Au fost minore, dar s-au adunat şi au pus pus pe tine o presiune apăsătoare.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Taur

În această perioadă reușești să îți lărgeşti terenul de acţiune. Vei avea aliaţi în domeniul profesional  și te vei bucura de un succes remarcabil.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Gemeni

Lucrurile se complică puţin, nu neapărat în dezavantajul tău, într-un proiect comun de afaceri. Dacă te implici poţi găsi nişte variante noi, de mare folos.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Rac

Apar o serie de posibilităţi de progress în carieră şi satisfacţii în viaţa personală. E posibilă o revedere cu cineva foarte apropiat în trecut.
Horoscop 22 ianuarie 2018. Leu

Astăzi nu duci lipsa de companie, dar se pot accentua nişte conflicte în familie. Încearcă pe cât posibil să amâni deciziile importante.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Fecioara

Cineva vrea o clarificare cu ţine, cel mai probabil în privinţa unor contribuţii băneşti la nişte obligaţii comune. Te vei simţi uşurat să bifezi acest aspect.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Balanţă

Aştepţi un răspuns care va hotărî în ce direcţie te vei îndrepta profesional. În principiu nu e vorba de nimic rău, ci doar de reajustări fireşti.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Scorpion

Se apropie cu pași repezi momentul unor renegocieri pentru care trebuie să ştii clar ce vrei. Cuvântul de ordine este realismul.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Săgetător

Astăzi afli mai multe detalii care-ţi pot fi de ajutor în relaţia cu superiorii de la locul de muncă. Încearcă să te fereşti să te bazezi pe vreun şantaj.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Capricorn

E recomandat să amâni o iniţiativa, căci apar evenimente ce pot îngreuna orice demers. Pliază-te pe situaţie şi bucură-te de alte lucruri mărunte.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Vărsător

Traversezi o perioada calmă de care e bine să profiţi pentru a-ţi întări echilibrul şi capacitatea de autocontrol. Ai şanse de succes cu un proiect nou.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Peşti

Faci front comun cu un prieten în faţă unei jigniri. Momentul pentru a da o replică adecvată va apare când te vei aștepta mai puțin.

Loading...