Horoscop Zilnic 22 Iunie 2019 Leu Munc Din Pasiune I Bani Pu Ini
Horoscop zilnic 22 iunie 2019. Leu muncă din pasiune și bani puțini!

Horoscopul zilnic din 22 iunie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie, despre dragoste și bani. Balanță – viață intimă compromisă, Leu: muncă din pasiune și bani puțini, Scorpionii simt nevoia iubirii împărtășite.

Află horoscopul zilei de sâmbătă pentru zodia ta, Horoscop zilnic 22 iunie 2019 !!!

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Berbec

Berbecii vor avea parte de surprize din partea apropiaților. Pe de altă parte, nativii simt, mai mult ca oricând, nevoia de relaxare. Nativii vor adopta o atitudine de indiferenţă faţă de orice stimul sau activitate născută din obligaţie, resimțind toate activitățile ca pe factori de stres și corvoadă. Spre seară apar informații și sfaturi sfaturi bune vizavi de plasamantele financiare și de banii și bunurile pe care le dețin în comun cu partenerul de viață sau de afaceri. 

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Taur

Taurii au parte de fluctuaţii de imagine, destabilizări ale autorităţii publice sau profesionale. Este necesar să aboredeze totul cu calm, înţelegere, cooperare şi solidaritate cu prietenii.
Nativii vor simţi nevoia să găsească corespondenţe afective, să fie înţeleşi, să rezoneze în percepţii, concluzii de viaţă, trăiri, emoţii şi ataşamente cu persoanele apropiate lor

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Gemeni

Gemenii au idei interesante, soluţii îndrăzneţe care merită să fie reţinute, chiar dacă nu vor fi puse imediat în aplicare. Vor simți satisfacţii interioare, născute dintr-o ipostază publică, legată de o activitate profesională, de o prestaţie în care nativii vor da măsura valorii şi competenţei, de unde şi firescul succes într-un mediu profesional competiţional. Zi favorizată de călătorii pe distanțe mici sau studii de scurtă durată. 

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Rac

Racii își fac idei mai puţin realiste în privinţa unor litigii de natură bănească sau materială. Au preocupări speciale, superioare care îl vor scoate pe nativ din cotidianul banal și din rutină. Pe de altă parte, nativii căuta izolarea, liniştea, calmul în lecturi, muzică și rugăciuni. Un dialog cu un mentor sau cu un profesor de specialitate ți-ar lămuri multele întrebări și nelămuriri cu care te confrunți în prezent. 

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Leu

Leii au parte de tulburări relaţionale la iniţiativa mai puţin inspirată a unui partener de viaţă sau a unui asociat ori colaborator de proiect. Pe de altă parte, nativii au parte de câştiguri care mai mult fac plăcere decât le permit să rezolve o problema materială. Adică, mai multă pasiune și mai puțini bani. Totuși, în această perioadă e important să vă mențineți cât mai discreți și să nu forțați niciun rezultat. Banii vor veni la un moment dat!

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Fecioară

Informaţiile îi pot pune pe jar pe unii dintre cei vizaţi de iminenţa unor modificări de statut profesional sau salarial. Chiar dacă sunt tențați să reacționeze,  este bine să nu o facă sub impulsul mâniei sau al spaimei de viitor. Lucrurile în viața personală s-au mai calmat și se reflectă tendinţa de a nu mai alimenta conflicte conjugale. Nu este vorba de o rezolvare a situaţiei în sine, nici de o soluţie definitivă sau de o împăcare spectaculoasă, ci un compromis de moment pe care îl fac pentru a avea răgaz să se gândească bine ce au de făcu pe mai departe.

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Balanță

Balanțele au parte de clipe plăcute ivite pe neaşteptate într-un program banal de viaţă. De asemenea, natovii fac eforturi mari de calmare a spiritului răscolit în ultima vreme de stres, de muncă, de griji, de veşti proaste. Toate acestea i-au ţinut într-o permanentă stare de nelinişte şi s-au reflectat sub forma unei stări generale alterate. Viața intimă e lăsată de izbeliște, e compromisă total!

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii au parte de evenimente neprevăzute în casă şi în familie. E nevoie de susţinere afectivă, de sentimente împărtăşite, de tandreţe. Nivelul de sensibilitate şi expresivitate pe care îl ating este la cote ridicate. Vor simți nevoia iubirii împărtășite mai mult ca oricând. Dezamăgiri mari pentru cei căroră iubirea nu le este împărtășită la fel!

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de informaţii care iau prin surprindere, pun pe gânduri, stârnesc curiozitatea. De asemenea, se întrevăd posibile deplasări de scurtă durată neprevăzute şi care nu intră în categoria excursii şi vacanţe. Nativii fac eforturi de a transforma interiorul locuinţei sau al casei de vacanţă într-unul cât mai plăcut, cât mai confortabil. Mentalul lor este instabil, așa încât conversațiile și evenimentele vor fi extrem de plăcute, atât pentru ei, cât și pentru interlocutori. 

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Capricorn

Se întrevăd vagi idei şi soluţii la probleme personale majore care par a fi, în cazul unora, de nerezolvat. Cu alte cuvinte, începe să răsară luminița de la capătul tinelului. Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal şi le va da toate influxurile astrale de care au nevoie ca să se simtă în largul lor: sensibilitate sporită, afectivitate intensă, emotivitate, natură telepatică, capacitate intuitivă și inspiraţie. Astrele le dau forță maximă să realizeze orice își propun.

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii au parte de surprize în plan financiar, idei ingenioase cu privire la o chestiune fiscală, încercarea de a da o direcţie favorabilă unei plăţi regulate: bursă, pensie, indemnizaţie. Pentru acești nativi se întrevăd și deplasări pentru a rezolva o chestiune care îi nemulţumeşte, îi îngrijorează sau îi enervează. Atenție că riscați să uneți totul la suflet, iar asta vă va produce dezechilibre majore.  

Horoscop zilnic 22 iunie 2019 Pești

Vărsătorii vor avea tentaţia lucrurilor neobişnuite, chef de a face ceva care să le dea satisfacţie şi să-i scoată din monotonie. De asemenea, se întrevăd posibile modificări salariate ca rezultat al unei reglementări, al unei despăgubiri, al revizuirii unui mod de aplicare a grilei de salarizare. Acum este momentul ideal ca nativii să facă toate demersurile necesare pentru a li se restabili oridinea bănească și corectitudinea remunerației. Zi cu și despre bani!

Sursa: astrology.com

Loading...