Horoscop zilnic 22 mai 2019. Balanțele au provocări în amor
Horoscop zilnic 22 mai 2019. Balanțele au provocări în amor

Horoscop zilnic 22 mai 2019. Racii sunt atacați de rivali, Fecioarele sunt nemulțumite la locul de muncă, Balanțele au provocări în amor. Ce anunță horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2019, pentru fiecare zodie

Horoscopul zilnic din 22 mai 2019 anunță vești noi despre zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilei de miercuri indică o zi tensionată pentru zodiile Rac și Fecioară, dar nu numai. Vărsătorii și Peștii sunt zodiile preferate de astre în horoscopul de azi. Iată de ce!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 22 mai 2019

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Berbec

Berbecii se văd în ipostaza de a face eforturi ca să-și păstreze postul, funcția. De asemenea, vor avea parte de mai, întâmplări ciudate, trăite alături de prieteni, circumstanţe speciale pe fondul cărora evoluează relaţia Berbecilor cu una sau mai multe persoane apropiate lor. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în forțele lor vor reuși să-și dizolvi emoțiile și temerile acumulate. În a doua parte a zilei, oboseala își va spune cuvântul, deci fiți prudenți și îngrijiți-vă corespunzător. Atenție mare la intrigile care se țes în umbră. Cineva caută să vă compromită!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Taur

Se arată situaţii stringente în plan public sau profesional, dar și ipostaze care îi pot pune pe nativi la încercare, prin nevoia de a se adapta unei împrejurări ciudate sau de a face faţă stresului. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să vă gândiți și la relațiile și proiectele în care sunteți implicat alături de alții. Vin spre voi numeroase contexte socio-profesionale care vă vor pune în valoare la superlativ.

Citeste si :  "Soțul meu mi-a propus o partidă de amor în trei, însă am crezut că este o glumă. Într-o zi am aflat un lucru îngrozitor..." În ce a transformat-o bărbatul

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Gemeni

Aveți idei originale cu privire la felul în care v-ați putea prezenta într-un mediu academic, într-un spaţiu de viaţă şi activitate elitist. Mare putere de adaptare ia ipostazele publice riscante sau exigente. Urmează, așadar, schimbări profesionale de anvergură, resposabilități noi și este nevoie să vă îndreptați atenția și eforturile spre segmentul relații cu șefi și autorități. Veți face față cu brio tuturor dificultăților care apar.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Rac

Aveți puţine şanse ca dialogurile iniţiate să se rezolve/lămurească sau să puteți organiza ceva în plan partenerial de succes. Se remarcă reticenţă şi rezistență în fata oricărei propuneri de schimbare sau înnoire ori de modificare a unei înţelegeri anterioare. Veți simți adesea nevoia de a vă apăra şi cum ați fi “atacaţi”, deşi nu despre asta va fi vorba. Veți simți că totul este desre voi, dar că lumea toată vă este potrivnică. Atenție la informațiile patrimoniale noi care apar. 

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Leu

Aveți parte de momente de plictis, de enervare, de apăsare sufletească născute din relaţiile încordate la locul de muncă sau din felul în care se derulează activitatea profesională curentă, presărată cu nemulţumiri mocnite, nerostite. Afecțiunile cronice se vor acutiza și intensifica. Nativii vor avea parte și de provocări verbale, dialoguri incitante sau enervante. Dacă aveți impresia că răbdarea vă este pusă la încercare, aveți dreptate. Cei din jur încearcă să vă șicaneze.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Fecioară

Citeste si :  Mirela Vaida, adevărul despre relația cu Titza: “Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu trei copii”

Nativii sunt nemulțumiți la locul de muncă. Fie plata nu le mai convine, fie noile sarcini nu sunt pe placul lor. Cert e că vă veți afla în ipostaza de a face ceva ce nu vă convine sau a spune nu și a pune punct unei relații contractuale. Deciziile importante sunt la latituidnea nativilor, cu amendamentul că ele trebuie luate la rece. Gândire și stăpânire de sine!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Balanță

Aveți parte de dificultăţi domestice banale, dar și de provocări mari la locul de muncă. Vă veți ascuţi lupta pentru menţinerea în funcţie sau pentru păstrarea unui statut râvnit de alţii (colegi, parteneri, rivali), care vor vă atace. Balanețele nutresc, la finalul zilei, să evadeze din cotidian și să aibă parte de momente palpitante. Dragostea bate din nou la poarta inimii!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Scorpion

Veți avea parte de deplasări cu peripeţii, împrejurări care vă obosesc, vă enervează și vă obligă să acceptați condiţii de călătorie sau şedere lipsite de confort. Certuri de familie, cu socrii sau cu rudele apropiate, astfel că locuinţa va deveni un factor de stres sau de nemulţumire: nereguli care musai necesită rezolvare.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Săgetător

Nativii au nevoie de rigoare şi măsură în cheltuieli. În plus Săgetătorii pot avea dialoguri neconvenţionale, marcate de asumarea unor iniţiative, abordări frontale, fără menajamente, ale unor persoane din apropierea voastră, de aflarea unor aspecte de viaţă care vă vor surprinde. Atenție la afirmaţii riscante, deși v-ați cam săturat de falsele zâmbete și aprobări. Spuneți pe șleau ce și cui vă deranjează, dar într-un mod mai puțin tăios!

Citeste si :  Mirela Vaida, adevărul despre relația cu Titza: “Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu trei copii”

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Capricorn

Nativii se vor concentra pe chestiunile dificile de viaţă care, dacă privesc parteneriatul (conjugal, de afaceri, de muncă). De asemenea, se întrezăresc conflicte, cauzate de piedicile, interdicţiile ori limitele care vi se impun. Situația financiară nu este tocmai roz, de aceea trebuie să gestionați și să cântăriți bine ce aveți de făcut și dacă trebuie să iscați un război cu cei care sunt contra voastră.

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Vărsător

Nativii au parte de mult sprjin, curaj, îndrăzneală ori de disponibilitate creativă. Dacă îşi vor mobiliza resursele şi nu se vor baza pe alţii sau nu vor spera în vreun ajutor, Vărsătorii ar putea face minuni de vitejie în această zi. Veți aborda teme nemaidiscutate, veți da sfaturi bune celor care vă abordează și care vă percep ca pe un mentor în viața lor. O zi interesantă, care va rămâne în memoria nativilor!

Horoscop zilnic 22 mai 2019 – Pești

Peştii vor dori să iasă dintr-un tipar și vor vrea să-şi dezvolte calităţile personale şi însuşirile artistice. Totuși, ei tind să devină mai mult visători decât actovi, ceea ce face ca planurile lor să nu desfășoare așa cum sperau. Nu ar strica și alcătuirea unui jurnal cu tot ce vă doriți să vi se îndeplinească de acum încolo. Cu asumare și cu încredere, veți vedea că veți obține totul la momentul potrivit!

Citeste si : Horoscop săptămânal 20-26 mai 2019. Zodii își schimbă viața și au parte de bonusuri financiare

Loading...