Horoscop zilnic 25 mai 2019. Berbecul este amăngit cu bani
Horoscop zilnic 25 mai 2019. Berbecul este amăngit cu bani

Horoscop zilnic din 25 mai 2019 anunță amăgiri și dezamăgiri pentru unele zodii. Săgetătorul va fi lovit de cine se aștepta mai puțin, Berbecul este amăngit cu bani. Totuși, horoscopul zilei de 25 mai 2019 are și zodii protejate.

Află dacă astrele îți sunt alături în horoscopul de sâmbătă.

HOROSCOP săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii au o săptămână agitată, Leii sunt extrem de sensibili

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Berbec

Horoscopul de sâmbătă îți aduce în atenție relația cu prietenii și protectorii. Se pot ivi discuții contradictorii pe teme profesionale. Recomandabil este să te ții departe de aceste persoane și să fii cât mai discret în ceea ce privește intențiile și sentimentele tale. Există persoane în preajma ta care păr că te susțin, însă curând se vor dovedi amăgitoare. Duminică odihnește-te, pentru că sănătatea este foarte vulnerabilă. 

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Taur

Horoscopul de sâmbătă. Un soi de ambiție profesională pune stăpânire pe gândurile tale în acest weekend. Situația ta socială este destul de nesigură și greu de înțeles. Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tensionate. Fii prudent și evită provocările, pentru că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Duminică intervin dialoguri interesante cu prietenii. Este bine să vorbești puțin și să eviți a ține cont de spusele altora. 

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Gemeni 

Horscopul de sâmbătă: Iei legătură cu cineva din străinătate. Veștile sunt amestecate. Te poți gândi la călătorii îndepărtate. De asemenea îți sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relația cu Divinitatea este o altă temă de interes. Concepțiile, convingerile tale legate de planurile nevăzute ale existenței umane sunt în continuă transformare. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 24 septembrie 2019. Vise împlinite pentru Scorpioni

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Rac

Banii și bunurile altora sunt temele tale de interes sâmbăta asta. Poți primi favoruri, câștiguri financiare sau materiale de la cine nu te aștepți. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relația cu instituțiile financiare sunt tensionate și dezamăgitoare. Evită împrumuturile, speculatiile și, dacă primești ceva de la alții, reține că s-ar putea că la un moment dat să înapoiezi totul. Privește și lațurile imateriale ale vieții. 

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Leu 

Relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap sâmbăta asta. Partenerul de viață te poate provocă la o discuție delicată legate de viață în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii și mai ales de la și prin prieteni. Gândirea și comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuții aprinse din te miri ce. Prudentă, răbdare, tolerantă! Sunt momente delicate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune. 

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Fecioară 

Locul de muncă și sănătatea sunt temele propuse de astre sâmbăta asta. Ori îți iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar șefii au alte treburi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, de aceea evită statul mult în picioare, mănâncă atent și hidratează-te din plin. Duminică se intrezăresc discuții și acțiuni comune cu partenerul de viată. Plus colaboratorii te vor solicita din plin. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 25 septembrie 2019. Taurii au parte de scandal cu persoana iubită

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Balanță

Se conturează situații interesante în plan sentimental sâmbăta asta. Fundalul acestui segment relațional este disonant, de aceea bine ar fi să fii prudent. Reține ce se discută, deoarece se pot spune multe și mărunte chestiuni importante, atât pentru relația cu copiii, cât și pentru relația cu persoană iubită. Detasează-te de forfotă vieții cotidiene și ocupă-te de un hobby. Artele îți pot fi călăuzitori deosebiți.

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Scorpion

Treburile gospodărești sunt indicate de astre pentru sâmbăta asta. Ocupă-te de curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare și exterioare. Se recomanda atenție la instalațiile de aer și de foc din spațiul locativ. Pe de altă parte ești foarte emotiv și de aici poți iscă ușor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect ați discută apăr controverse. Detașează-te și nu te implică în treburile altora. Duminică se conturează chestiuni amoroase. 

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Săgetător 

Rudele și prietenii apropiați îți sunt alături sâmbătă Sunt posibile discuții aprinse, contradicții, însă astfel vei află informații prețioase legate de cei dragi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamăgi profund. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Evită implicarea în treburile celorlalți și ocupă-te mai mult de ține. Duminică este rost de activităti domestice. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 10 septembrie 2019. Berbecii se vor confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Capricorn 

Câștigurile dobândite din muncă proprie te preocupa mult săptămâna asta. Sunt posibile informații deosebite referitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Depinde numai de ține să gestionezi eficient segmentul financiar. Energia vitală fluctuează mult, iar asta se va simți în stările tale. Bine ar fi să-ți analizezi prioritătile. Duminică intervin călătorii pe distante scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.   

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Vărsător 

 Energia acestui final de săptămanăn îți oferă un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupă mai mult de trupul și sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumusețare, plănuiește-ți cursuri necesare dezvoltării tale personale și fii alături de cei dragi. Vitalitatea este fluctuantă și greu de controlat. Este posibi să te risipesit în mai multe treburi deodată. Evită implicarea în treburile altora și relaxează-te în aer liber.  

Horoscop zilnic 25 mai 2019 – Pești 

Weekendul acesta ești discret și neobservabil în anturaj. Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medită la oamenii și evenimentele din viață ta sau pentru a-ți trasă noi direcții de viață. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât evită eforturile fizice și mentale. Lasă grijile deoparte și relaxează-te. Duminică te vei simți mai bine, dar nu forță notă. Este vremea să renunți la tiparele metnale și comportamentale învechite. 

Loading...