Horoscop joi 27 iunie 2019
Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Leii au stres profesional!

Horoscop zilnic din 27 iunie 2019 anunță date noi despre zodii. Vărsătorii sunt ”jucați„ la capitolul amor, Leii au stres profesional, Fecioarele pot fi victime ale înșelăciunior bănești.

Află ce spune horoscopul zilei de joi 27 iunie 2019 despre zodia ta!!!

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Berbec

Chiar dacă ai noroc la bani toată ziua, e pare că prietenii te cam lasă baltă. Astrologii sunt de părere că mâine urmează o posibilă destabilizare a unor relaţii personale prin dialoguri stupide sau prin incapacitatea de a te afla pe aceeaşi lungime de undă cu unii dintrecunoscuţi. Astfel, încrederea reciprocă de altădată se cam destramă. Partea bună a zilei este că joi se menţine, jocul alunecos al unor oferte socio-profesionale.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Taur

Luna le va insufla Taurilor tendinţa de a elimina factorii destabilizatori (idei şi provocări socio-profesionale) care îi stresează şi îi solicită excesiv din punct de vedere fizic, mental, intelectual şi afectiv. Din păcate însă, Taurii vor aea parte și de blocajele sau inadvertenţe în plan financiar. Sectorul școlii și al educației se află sub opopziții. Se mențin și dificultăţi organizatorice, administrative sau strict personale născute din stresul susţinerii unor examene, verificări, testări, vizionări, audieri, interviuri.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Gemeni

Gemenii au paret de o stare organică ciudată, greu de descris în cuvinte, care îi nelinişteşte, fie şi numai pentru câteva ore. Se va menţine și astăzi duelul între cei doi Benefici pe axa Gemeni/Săgetători, ceea ce pe unii îi poate pune în dificultatea de a acţiona corect sau de a înţelege adevăratul motiv al disputelor conjugale sau ale demersurilor în justiţie ale unor rivali, duşmani şi competitori. Per total, va fi o zi grea!

Citeste si :  Horoscop zilnic 26 noiembrie 2019. Peștii au mare succes în dragoste

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Rac

Racii vor avea parte de un adevărat cutremur la nivel relațional! În perioada 27 iunie, după ora 16.32, şi 28 iunie, câte o prietenie se va reaşeza, cu consecinţe mai mult sau mai puţin plăcute, în funcţie de factorii care au determinat acest cutremur relaţional. Probleme în relația de cuplu.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Leu

Leii au parte de stres profesional provocat de afirmaţii şi atitudini care îl enervează sau uneori îl destabilizează pe câte un nativ care va avea un moment de blocaj, încercând să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat, ce este provocare sau încercare de derutare şi destabilizare, mai ales dacă va fi vorba de persoane cu funcţii şi/sau notorietate. Probleme cu colegii de muncă și cu șefii, stres care își va pune vizibil amprenta pe alegerile culinare proaste pe care le vor face în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Fecioară

Fecioarele au parte de tresăriri de conştiinţă cu rol pozitiv, de trezire la realitate, mai ales după perioadele tulburi, de divagaţii interioare, de confuzie, de derută sau chiar de eroare continuă în gânduri, trăiri, opţiuni şi decizii. Totuși, astrologii le recomandă prudență la posibile înșelăciuni bănești. Nativilor li se vor face multe oferte tentante, dar fără un fundament real, așadar, sfatul este să nu cădeți în capcană!

Citeste si :  Horoscop zilnic 22 noiembrie 2019: Dragoste pentru Gemeni

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Balanță

Balanțele au surprize nesperate pe parte de amor și chestiuni patrimoniale. Totuși, ziua stă și sub semnul unor situaţii periculoase, imprudenţe, accidente, avarii, așadar lie se recomandă nativilor să aibă mare grijă pe unde calcă. Balanțele pot simți și nevoia de revoltă, de independenţă, de replică, de reevaluare față de ceilalți.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii o țin pe afirmare, emancipare, connsolidare a renumelui, iar dorinţa de succes şi de progres în meserie vor fi susţinute de o bună şi dinamică disponibilitate pentru exprimare orală (discurs, interviuri, luare de cuvânt, precizare publică, intervenţie în sesiuni tematice, prezentare de proiecte). Atenție însă, ziua de joi nu este favorabilă întâlnirilor amoroase sau discuțiilor pe teme amoroase. Teritoriul e riscant pentru nativii care nu știu ce vor în acest moment.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de posibile destabilizări la locul de muncă provenind de la iniţiativele venite din partea superiorilor sau din nevoia de a pune în aplicare acte normative care impun reguli noi, condiţii noi cu care nativul nu este de acord. De asemnea, se remarcă efortul lor de a se menține pe linia de plutire, în ciuda multor provocări: muncă, stres, enervare, solicitări majore în plan socio-propfesional. Instabilitate în unele relaţii parteneriale și amoroase.

Citeste si :  Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Capricorn

Capricornii au de învățat lecții importante. Urmează o perioadă în care grija față de aproape și gestionarea sănătoasă a propriilor sentimente și emoții ar trebui să constituie o prioritate pentru ei, dar și o lecție pentru viitor, ale cărei învățăminte să le aplice pe termen lung. Temeri și frici, dar deznodământul va fi bun!

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii au parte de surprize în plan afectiv care însă nu reprezintă decât o etapă trecătoare, o verificare, o testare a sentimentelor. Se încearcă gesturi de împăcare, revenirea unuia dintre parteneri în relaţie, întoarcerea la sentimente mai bune, dar e total fals. Aveți grijă că aceasta este doar o strategie bazată pe un interes anume și nimic mai mult.

Horoscop zilnic 27 iunie 2019 Pești

Peștii vor simți nevoia de a se apleca către copii și familie. Surprize în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. Sfatul astrologilor pentru voi este să cautați să faceți în așa fel încât să le acordați mai multă atenție celor dragi și să petreceți mai multi timp de calitate împreună în perioada următoare. Veți avea nevoie.

Sursa: horoscope.com

Loading...