Horoscop zilnic 29 iunie 2019
Horoscop zilnic 29 iunie 2019 - Scorpion ceartă și despărțire

Horoscop zilnic din 29 iunie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie. Scorpionii au de-a face cu partenerul de viață, iar scandalurile se țin lanț, Leii sunt în vizorul tuturor, Capricornii se gândesc la muncă.

Află pe vdtonline.com ce anunță horoscopul zilei de sâmbătă 29 iuniie 2019 pentru zodia ta!

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Berbec

La sfârșitul acestei săptămâni este nevoie să faci cumpărături necesare traiului zilnic. S-ar putea să fii nemulțumit de banii disponibili, dar se pare că îți vor veni ajutoare în acest sens de la alții. Selectează prioritățile, cheltuiește strictul necesar și evită să împrumuți sau să folosești fără rost banii sau bunurile altora. Va veni o vreme când vei fi nevoit să înapoiezi cu vârf și îndesat ceea ce acum folosești de la alții. Duminică este potrivită relationării cu prietenii apropiați.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Taur

Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptămâni. Faptul că starea ta de spirit fluctuează mult te predispune la relații tensionate cu ceilalți. Fii prudent, găsește-ți echilibrul interior și evită să-i faci pe ceilalți să sufere din cauza mofturilor tale de moment. Bine ar fi să mergi la un cabinet de cosmetică, la o sală de exerciții fizice sau să îți pregătești garderobă de vară. Duminică vei fi nevoit să îți revizuiești bugetul.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Gemeni

Sambătă ești retras și cu greu se poate relaționa cu tine. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile și să te ocupi de activități de rutină. Sănătatea este fluctuantă și se pot evidenția afecțiuni legate de gât și de apărat uro-genital. Evită tratamentele alopate pe cât posibil și orientează-te către cele naturiste. Plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte sau somnul te pot ajută mult și bine. Duminică te vei simți mai bine, dar evită forțarea notei.

Citeste si :  Horoscop: Top 3 FEMEI FATALE din zodiac. De ele se indragostesc toti barbatii

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Rac

Weekend-ul îți aduce în atenție relațiile de prietenie. Dialogurile cu prietenii pot fi frecvente și presărate cu tensiuni pasagere. Evită provocările celorlalți și nu lua în seamă chiar tot ce ți se spune. Menține-ți luciditatea și echilibrul între viață privată și cea publică, deoarece foarte ușor pot apărea neplăceri greu de controlat și remediat. Duminică, sufletul tău are nevoie de liniște și retragere din forfotă zilnică.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Leu

Vrei, nu vrei, sambătă ești în văzul lumii. S-ar putea să fii invitat la evenimente mondene, cu mulți invitați, iar tu într-un anume fel să fii o mică vedetă. Este dificil să îți menții o poziție bună și constantă, de aceea fii prudent cum te înfățișezi și cum te comporți. Eforturile și gândurile tale sunt îndreptate mai mult către viață privată, însă este nevoie că din când în când să ieși din zonă de confort a casei și familiei. Duminică te vor înconjura prietenii.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Fecioară

Sambătă se anunța vești din străinătate sau chiar poți primi vizită unor cunoștințe care locuiesc în afară granițelor țării. Sunt momente pasagere, așa încât nu pune la suflet neplăcerile ivite. Alți nativi se pot ocupă de chestiuni ce privesc instruirea personală și profesională. Duminică ești în văzul și auzul lumii, recomandabil fiind să fii atent la cum te afișezi în societate. Sunt posibile altercații cu un șef sau cu persoane cu autoritate.

Citeste si :  Horoscop zilnic 24 septembrie 2019. Vise împlinite pentru Scorpioni

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Balanță

În weekend-ul acesta gândurile tale vor zbură la banii și bunurile altora. Faci calcule, reevaluezi prioritățile financiare, dar se pare că deocamdată rezultatele sunt nesatisfăcătoare. Achita-ți la timp facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Evită speculatiile, planurile de investiții sau creditele. Ziua de duminică este potrivită rafinării sufletești. Artă și participarea la seminarii pe teme socio-umane ți-ar fi de mare folos.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Scorpion

Sambătă ai de-a face cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, reproșuri, însă vina este de partea ta. Ascultă atent ce îți spune celălalt și explică-ți atitudinea și acțiunile în cuvinte puține, clare și suficiente. Pot intra în discuție și colaborarile sau parteneriatele în care ești implicat sau vrei să te implici. În această perioadă, cea mai mare importantă trebuie să o acorzi propriei tale persoane. Duminică intervin aspectele legate de banii și bunurile altora.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Săgetător

Sâmbătă ești ocupat cu treburile de la serviciu în principal. Ar trebui să-ți dozezi riguros eforturile, întrucât organsimul da semne de oboseală. Pe de altă parte, ești tentat să apelezi la consultații medicale sau la tratamente alopate. Fii prudent, pentru că deocamdată ai nevoie doar de odihnă, alimentație potrivită și mult aer curat. Duminică, astrele îți recomanda să-ți faci curățenie în relațiile parteneriale și în colaborarile în care ești implicat.

Citeste si :  Horoscop zilnic 25 septembrie 2019. Taurii au parte de scandal cu persoana iubită

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Capricorn

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te vor solicita mult la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile mici neînțelegeri, dar cu puțină bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. Sunt doar momente și situații pasagere. Duminică, gândurile tale vor zbură către serviciu. Vei fi tentat să lucrezi ceva ce a rămas neterminat sau să-ți pregătești conștiincios activitățile din următoarea săptămâna. Oboseală își va spune cuvântul.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce spor în treburile gospodărești. Sâmbătă este potrivită curățeniilor generale, pregătirii cămării sau reparațiilor curente. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la urmă se vor soluționa și lămuri toate neînțelegerile. Duminică vei fi nevoit să acorzi mai multă atenție persoanei iubite sau copiilor, după caz. Sunt posibile altercații și nemulțumiri. Este nevoie să-ți schimbi concepțiile și atitudinea.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019​ Pești

Sâmbătă este posibil să te întâlnești cu neamurile sau prietenii apropiați. Emotivitatea îți domină gândurile și astfel îți va fi destul de greu să comunici cu ceilalți. Îți sunt favorizate micile călătorii de agrement. Duminică se întrezăresc treburi legate de casă și familie. Există varianta să-ți reamenajezi spațiul locativ, să te muți sau măcar să faci planuri în acest sens. Perioada te predispune la transformări în concepții și atitudini vizavi de casă și familie.

Sursa: astrology.com

Loading...