Horoscop zilnic 29 mai 2019
Horoscop zilnic 29 mai 2019

Horoscop zilnic 29 mai 2019. Bani mai mulți pentru nativii din zodiile Berbec și Vărsător, dezamăgiri în amor pentru Scorpion. Află pe a1.ro, horoscopul zilei de miercuri pentru zodii.

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Berbec

Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Ar fi bine să-ți iei câteva zile libere și să stai mai mult în natură. Revelațiile obținute datorită contextului astral îți vor oferi explicații clare vziavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum, pentru că atât informațiile primite, cât și gândurile care îți trec prin minte, le vei folosi la momentul potrivit. Apar cheltuieli, dar și informații legate de salarizarea unui loc de muncă. Primești bani, însă sunt posibile și cadouri cu totul și cu totul speciale.

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Taur

Vei simți că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-au obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum. Anturajul prietenilor și al susținătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit, iar turnurile situațiilor și deciziilor sunt spectaculoase și frecvente. Evită să fii prea apropiat de ceilalți, să-ți divulgi intențiile sau să oferi sfaturi. Foarte ușor îți poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit. Se pot accentua afecțiunile vechi sau se pot manifesta altele cu totul noi. 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Gemeni

Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Acum este un moment de bilanț al situației tale profesionale și al statutului social. Se recomandă prudență, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor este păguboasă pe termen lung. Ceva legat de aspecte parteneriale va declanșa un șir lung de situații tumultoase, dar eliberatoare. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 14 august 2019. Vărsător se confruntă cu unele conflicte în cuplu

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Rac

O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Chiar dacă unele dintre intențiile tale vor fi zădărnicite deocamdată, la momentul potrivit vor apărea altele mult mai favorabile ție. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare! 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Leu

Se finalizează o etapă importantă vizavi de achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau vizavi de lămurirea unor demersuri patrimoniale. Temerile sunt majore și reale, de aceea ar fi bine să selectezi datoriile, cheltuielile prioritare, să te ocupi de ele și apoi să trasezi un plan financiar pe termen lung. Pe de altă parte, aspectele referitoare la moșteniri și partaje pot lua turnuri nebănuite. Este vremea să-ți remodelezi mentalitatea, să renunți la idei și concepții învechite, plus la unele direcții de viață și activitate care s-au dovedit până acum păguboase. 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Fecioară

Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște turnuri în primele zile ale acestei săptămâni. Concluzii bulversante, desprinderi din relații și situații toxice. Este vremea marilor schimbări relaționale, astfel că vei ține cont de nevoile tale sufletești. Privește atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ascultă și ceea ce îți spun ceilalți, fără a interveni tu prea mult în discuții. Deocamdată adună informații și apoi rezervă momente pentru a le procesa pe îndelete.

Citeste si :  HOROSCOP ZILNIC 2 AUGUST 2019. MERCUR IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA RAC

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Balanță

Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă! Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de mulți ani. Controlează-ți emoțiile, evită luarea deciziilor importante și doar privește la cum se desfășoară lucrurile. Relațiile colegiale se vor destrăma, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine. Detașează-te de tot ce există în plan profeisonal și ai încredere că Universul lucrează la binele tău suprem!

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Scorpion

Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte planuri de viitor. Concepțiile tale privitoare la iubire și implicațiile ei se vor modifica radical de acum încolo, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv. Prudență, răbdare, toleranță și evită să ai așteptări de la ceilalți! Acum este momentul să-ți îndrepți atenția și eforturile numai spre propria ta persoană. 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Săgetător

Schimbări importante pe segmentul domestic. Pe de o parte, este vorba despre locuință propriu-zis, în sensul că poate fi nevoie de lucrări de reparații, de vânzarea-achiziționarea unor bunuri patrimoniale sau se intensifică dialogurile cu membrii familiei și cu neamurile. Relațiile familiale își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare de acum încolo. Diferențele de mentalitate și de nevoi sufletești sunt mari și nu le mai poți ignora. Este bine să te gândești serios la familia ta și la ce îți dorești cu adevărat în segmentul domestic. Este vremea marilor schimbări și ele se vor produce negreșit. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 7 august 2019. Racii au o zi plină de momente tensoinate

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Capricorn

Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, demersuri privitoare la obținerea unor documente oficiale personale sau profesionale. Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. Unii doresc doar să profite de pe urma forței tale și tot vin în preajma ta pentru a se încărca cu energie. Îți va fi foarte clar că trebuie să te desprinzi de unele persoane. Acasă, în familie este nevoie de eforturile tale. 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Vărsător

Aspecte financiare specifice salarizării obținute la un loc de muncă. Este posibil să primești salariul, o primă sau cadouri diverse. Însă, există multă confuzie, iluzie, dezamăgiri și mai ales necunoscute. Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești. Situația financiară este nesigură și punctată cu note ciudate. Fii prudent, evită speculațiile, investițiile, datoriile! 

Horoscop zilnic 29 mai 2019 Pești

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Evită eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Ai nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon. Se conturează aspecte financiare dinspre locul de muncă. Poate fi vorba despre primirea salariului, dar apar și informații interesante referitoare la salarizarea ta de acum încolo. 

Loading...