Horoscop zilnic 30 mai 2019 - Capricornii au chef de aventură, fapt ce le poate distruge relația cu partenerul de viață
Horoscop zilnic 30 mai 2019 - Capricornii au chef de aventură, fapt ce le poate distruge relația cu partenerul de viață

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 30 mai 2019 – Zodia Berbec obține cadouri de la cine se aștepta mai puțin, Capricornii au chef de aventură, fapt ce le poate distruge relația cu partenerul de viață.

Află ce-ți rezervă horoscopul zilei de joi și dacă astrele sunt în favoarea zodiei tale

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Berbec

Chestiunile financiare cotidiene sunt tema zilei. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului cotidian, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin. În a două parte a zilei, o rudă sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tău. Detașează-te de problemele celorlalți și nu luă de bun chiar tot ce ți se spune. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Taur 

Ziua îți oferă multă energie. Ești plin de viață, iar dorința de afirmare este la cote înalte. Totul  te solicită destul de mult, așa încât fii prudent. Ocupă-te doar de treburi ușoare, evită exagerările și ascultă-ți organismul. Un masaj, un tratament cosmetic sau trasarea unui plan de îngrijire a sănătătii sunt binevenite. Odihnește-te conștient! 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Gemeni 

Ești destul de retras astăzi. Dorință de a fi doar cu ține însuți este accentuată. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică. Sănătatea este vulnerabilă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Fii precaut în privință banilor obținuți de la un loc de muncă.

Citeste si :  Horoscop zilnic 14 august 2019. Vărsător se confruntă cu unele conflicte în cuplu

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Rac

 Prietenii îți sunt alături cu dialoguri și sfaturi interesante, ba chair unele trăsnite la prima vedere. Vei fi uimit de zelul unora de a-ți susține proiectele sau planurile profesionale. Fii prudent și nu cere mai mult decât ți se oferă. Spre finalul zilei, tendința de izolare va fi la cote înalte. Plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică sau lecturează o carte amuzantă. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Leu 

Se pare că vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri, discuții contradictorii și turnuri spectaculoase ale unor situații sigure pană nu demult. Fii atent ce ți se reproșează și gândește-te la remediile necesare. Un prieten apropiat îți poate oferi informații prețioase legate de locul de muncă. Spre finalul zilei, ocupă-te de cei dragi. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Fecioară 

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Îți sunt favorizate vizitele la muzee, galerii de artă, discuțiile pe teme spirituale sau lecturarea unei cărți bune. Relațiile cu străinătatea pot cunoaște răsturnări de situație. Dacă plănuiai să pleci într-o călătorie îndepărtată, această se poate amâna. Momente excelente de a-ți revizui filozofia de viată.

Citeste si :  Primul mesaj postat de Livian dupa informatia ca s-a despartit de Bianca: ''Relatia s-a incheiat''

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Balanță

O zi potrivită chestiunilor financiare, ce vizează banii și bunurile altora. Este posibil să fii nevoit să achiți datorii restanțe, datorii ce vizează bunuri sau servicii comune cu alții. În a două parte a zilei, bine ar fi să lași pragmatismul vieții cotidiene deoparte și să-ți îndrepți gândurile către laturile spirituale. Plimbă-te în aer liber sau stai de vorba cu un prieten drag. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Scorpion

Relațiile parteneriale sunt pasibile de surprize de proporții. Reproșuri din partea unora, doleanțe spuse pe tonuri ridicate din partea altora, iar tu vei fi nevoit să-i asculți pe fiecare, ba să și găsesti soluții viabile. Se recomandă prudentă, răbdare, tolerantă. Unele dintre aceste relații se pot destrăma definitiv de la banalităti. Pe de altă parte, este bine să renunți la relațiile și situațiile pre solicitante. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Săgetător 

Energia zilei te predispune multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, iar șefii au dispărut din peisaj. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile ușoare și evită provocările. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale, plimbă-te în aer liber și odihnește-te mai mult. Spre seară te vei simți mai bine. 

Citeste si :  Horoscop zilnic 10 septembrie 2019. Berbecii se vor confrunta cu probleme de sănătate

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Capricorn 

Foarte delicate sunt relațiile sentimentale. Tu ai chef de distracții și aventuri, insă ceilalți sunt deranjați de asta. Controlează-ți stările și alege-ți reacțiile cu grijă. Relațiile cu persoană iubită sunt tensionate, insă răbdarea și diplomația pot aplana animozitătile. Alții vor avea de-a face cu copiii și năzbatiile lor. Orientează-ți eforturile și spre un hobby. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Vărsător 

Treburile gospodărești îți sunt bine susținute de către astre. Este o zi propice curățeniilor generale, reparațiilor curente, amenajării grădinii sau decorațiunilor interioare. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar până la finalul zilei poți lămuri situațiile. Ești creativ și bine ar fi să-i lași și pe ceilalți să se bucure de realizările tale. 

Horoscop zilnic 30 mai 2019 Pești 

Se pare că în prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitara, așa încât fii pregătit pentru discuții inedite, purtate pe tonuri înalte. Rudele sau prietenii apropiați îți solicita ajutorul. Mai întâi rezolvă-ți treburile personale și apoi fii alături și de cei dragi.   

Loading...