Horoscop zilnic 31 mai 2019. Balanețele câștigă bani
Horoscop zilnic 31 mai 2019. Balanețele câștigă bani

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 31 mai 2019. Taurii iubesc din nou, Fecioarele se despart, Balanețele câștigă bani.

Ce anunță horoscopul de vineri pentru zodiile.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Berbec

Să-ți amintești că trebuie să savurezi viața moment cu moment. Nu vei realiza nimic dacă vei împinge lucrurile sau le vei forță. Succesul vine încet, dar sigur. Ai răbdare, stai în momentul prezent, observă cu atenție evenimentele, detaliile, viața ta cu tot ce are să-ți ofere. E un prilej excelent pentru a-ți aminti, de exemplu, de activități care-ți plac, dar pe care le-ai abandonat în ultima vreme. Fii sigur că totul se întâmplă pentru binele tău. AI mari șanse de reușită la capitolul bani.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Taur

Te afli într-o perioadă de vindecare, în care iertarea este „îndeletnicirea” principală. E timpul să te întrebi cum și când ai greșit față de ceilalți, unde te-ai manifestat egoist, pe cine ai nedreptățit judecând prea aspru sau gratuit. E momentul să-ți recunoști greșelile și să le îndrepți. Să ierți pe oricine crezi că ți-a greșit în trecut, să te ierți pe ține și să ceri iertare de la cei pe care i-ai judecat. Te vei elibera și te vei vindeca sufletește. Iubești din nou.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Gemeni

Prietenii îți sunt alături dar de această dată este posibil să-ți displacă observațiile sau sfaturile lor. Ia-le în seamă și lasă mândria deoparte. Se menţin dificultăţile materiale, mai ales cele care vor aduce faţă în faţă oameni cu educaţie şi mentalitate total diferite, care îşi vor susţine vehement interesele materiale, făcând imposibilă conştientizarea acelora în legătură cu absurdul sau eroarea gândirii şi pretenţiilor lor. Ai nevoie de odihnă și reculegere interioară.

Citeste si :  Anunț de ULTIMA ORA: Poti sa ramai FARA BANI în cont!

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Rac

Discuții cu șefii și autoritățile participare la întâlniri importante, relații inedite cu prietenii. Unele relații se vor finaliza azi. Multă zvonistică, scurgeri de informaţii privitoare la viitorul locului lor de muncă sau la evoluţia unor litigii de muncă. Atenție la ce auzi și crede tot ce ți se spune. Multe dintre aceste informaţii pot fi eronate în totalitate, dar  spuse pentru a te provoca. Ferește-te de cei care îți zâmbesc fals.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Leu

Discuții și întâlniri importante cu multă lume, atât în plan profesional, cât și în plan personal, în familie. Ai nevoie să îți consolidezi statutul public, autoritatea, de a câştiga încrederea celor din jur şi nu doar, sau nu numai, admiraţia acelora. Ai mare grijă la sănătate, deorece stresul și agitația și-au pus amprenta asupra ta. Vei resimți tulburări organice bazate, în general, pe hipofuncţie.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Fecioară

Vei face un real efort de luciditate, de pragmatism, de eficienţă, de rigoare. Vei fi atent la detalii, responsabil, constructiv, răbdători şi motivaţi în tot ceea ce vor face cu privire la un domeniu de activitate sau în planul pregătirii profesionale şi al şlefuirii conştiinţei de sine şi a personalităţii. Atenție mare deoarece delicată va rămâne axa relaţiilor prietenie ori de dragoste partenerială. Poți constata că nu te mai simt bine alături de unele persoane apropiate ori că în comunicarea  cu ei s-a petrecut o fisură de neîncredere, motivată de dezamăgire, divergenţă de opinii, interese contrare. Despărțiri.

Citeste si :  Horoscop 3 noiembrie 2019. Balanțele au parte de bucurii

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Balanță

Depui un mare efort de a administra un patrimoniu sau de a netezi drumul pentru a intra în posesia unor beneficii băneşti sau materiale. Surprize plăcute, de ordin financiar, de valoare mică sau modestă. Atenție la deplasări făcute cu dificultate și probabilitatea accidentelor. Efort de emancipare profesională prin combativitate şi, uneori, chiar prin intoleranţa faţă de rivali şi competitori. Vei înregistra un mare avans în raport cu ei.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Scorpion

Relaţiile parteneriale ar trebui să se limpezească deoarece tendinţa astrală este de consolidare, pentru tine. De altfel te confrunți cu situații și discuții ce vizează o „împărţeală a bunurilor”, la care nu iese nimeni lămurit sau în câștig deocamdată. Totuși, astrele îți vor da succes de cauză mai târziu.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Săgetător

Rreacţiile organice ale Săgetătorilor (fizice, psihice) vor fi mai temperate, iar fiziologia lor pare să intre în normalitate, de unde, poate, şi o poftă de mâncare sporită ori revenită la parametri fireşti. Lipsă de bani însă! Unii nativi se pot confrunta, abia acum, pe fondul unui context astral mai vechi, cu disfuncţii financiare. Nativii trebuie să fie atenţi astăzi la tot ceea ce afirmă într-un context oficial și la ce tranzacții fac.

Citeste si :  Sute de mii de români s-au trezit astăzi cu bani în conturi! Ce s-a întâmplat

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Capricorn

Efort de raţiune sau pragmatism în relaţiile afective: cum e mai bine, cum e mai avantajos, ce s-ar pierde, ce s-ar şubrezi în cazul intervenţiei brutale a unui Capricorn într-o chestiune de suflet, fie ea sentimentală, fie pe direcţia relaţiei lui cu copiii. La capitolul sănătate, se întrevăd posibile tulburări ale sistemului respirator, pulmonar, osos (mâini şi braţe), sangvin, hepatic, muscular. După ce trece frutuna, vei putea face ordine și te vei repune pe picioare, aruncând sau alungând ce sau pe cine nu-ți mai trebuie.

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Vărsător

Consolidări domestice, nevoia de stabilitate în casă sau cu ajutorul unui patrimoniu sau a siguranței zilei de mâine. Relaţiile de muncă stau şi ele, în continuare, sub semnul stresului şi, în afara unor obligaţii care stau sub semnul termenelor-limită, nu se identifică vreo rază de relaxare sau de schimbare în bine. Probleme majore în relația de cuplu. 

Horoscop zilnic 31 mai 2019 Pești

Peştii vor identifica mai degrabă lipsurile unei relaţii, disfuncţiile unei prietenii, discrepanţele în comunicarea lor cu copiii. Ipostaze de viaţă ambigue, amestecate de-a lungul unei zile, cu trăiri difuze care par că-i ţin pe loc în activitatea curentă. Neplăceri legate de familie și copii, care te vor face să te izolezi ușor de exterior și să începi să te gândești profund la trecut.

Loading...