Horoscop Zilnic 5 Decembrie 2019 Leii Sunt Cuprin I De Griji I Temeri
Horoscop zilnic 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri

Horoscop zilnic 5 decembrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscopul zilnic din 5 decembrie 2019 aduce vești noi despre fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Berbec

Multe situații sunt prea amestecate, ca să te grăbești cu concluziile sau, mai grav, să le iei drept bază pentru anumite decizii. Ai nevoie de răbdare și de un calm inepuizabil.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Taur

Există riscul să faci confuzii care îți vor afecta relațiile cu cei dragi, dar și cu unii dintre prieteni sau cu rudele. Ți-ar prinde bine să vrei să fii constructiv în tot ce faci.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Gemeni

Este posibil să te înșeli singur, cu gânduri amare și concluzii asemănătoare. Poți considera că ce a fost este doar o experiență pe care o poți pune la baza unei noi construcții.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Rac

Propriile gânduri pot deveni obstacole în calea bunei înțelegeri cu cei din jur. Este bine să ții cont de emoții și de sentimente, aceastea te ghidează mai bine azi.

Citeste si :  Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani

Horoscop 5 decembrie 2019 – Leu

Un amestec de griji, temeri și concluzii greșite nu poate duce decât la erori în gesturi și atitudini, așa că ar fi mai bine să fii doar rezonabil și să îi lași în pace pe cei din jur.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Fecioară

Parcă toate sunt altfel decât credeai, dar nu asta e problema ci faptul că ai putea insista să modelezi totul după cum crezi tu de cuviință.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Balanță

Există riscul să nu acorzi atenție lucrurilor cu adevărat importante din cauza unor stări proaste sau a unor concluzii greșite, de moment.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Scorpion

Crezi doar ce îți place ție, dar această tendință nu îți aduce nimic bun, în afară de un fals sentiment de siguranță și de convingerea că ai totul sub control, deși nu e deloc așa.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Săgetător

Cu siguranță nu îți sunt pe plac multe dintre cele pe care le vezi în familie, dar nu le poți schimba doar pentru că așa vrei tu, pentru că ești convins că ceea ce propui tu e mai bun.

Citeste si :  Horoscop 17 decembrie 2019. Zodia Leu primeste o veste nesperata, Varsatorul afla cine ii e prieten cu adevarat

Horoscop 5 decembrie 2019 – Capricorn

S-ar putea să te ispitească ideea de te apropia de un anumit grup sau de o anumită persoană care te poate introduce într-un grup de care ești interesat.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Vărsător

E o mare încâlceală în gândurile tale legate de bani, venituri și viitorul acestora. Ar fi bine să nu te lași cucerit de variantele care îți trec astăzi prin cap.

Horoscop 5 decembrie 2019 – Pești

Este posibil să îți lași gândurile să zboare mai departe decât de obicei, fără să îți pese de consecințe. Problema e că poți începe să dorești ce vezi acolo, departe, în imaginație.

Sursa: horoscope.com

Loading...