Horoscop zilnic 8 septembrie
Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Amor pentru Fecioară

Horoscopul zilei de 8 septembrie aduce vești importante despre fiecare zodie: Fecioarele au parte de distracții și întâlniri amoroase, Gemenii au parte de bani ți favoruri.

Ce anunță horoscopul zilnic 8 septembrie 2019 pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 septembrie 2019 Berbec

Preocupări. Te preocupa imaginea ta publică și relațiile cu persoanele importante, de genul șefi sau reprezentanți ai unor instituții oficiale. În aparentă, deocamdată, toate acestea sunt favorabile, însă este nevoie că în permanență să-ți remodelezi personalitatea și modul în care te raportezi la lume și experiențele vieții. Orice ți-ar oferi alții, tot de ține depinde nivelul pe care te poziționezi în societate și în ce activități socio-profesionale te implici. Pe de altă parte, ascultă și părerile și sugestiile celorlalți. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Taur 

Informații importante. Călătoriile de orice fel și oriunde în lume sunt temă principală a acestui final de săptămâna. Fie că visezi la drumeții indepărtate, fie că discuți cu persoane care sunt în străinătate sau pe picior de plecare, informațiile primite sunt importante și ar fi bine să le notezi. Pe de altă parte, sunt momente favorabile pentru a-ți planifica cursuri sau studii aprofundate, fie printr-o formă de școlarizare oficială, fie pur și simplu învățând pe cont propriu. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Gemeni 

Bani și favoruri. Contextul astral din aceste zile te predispune la alcătuirea planurilor financiare. Fie ai rămas în urmă cu achitarea unor datorii, fie abordezi invesțiile și afacerile pe termen lung. Deocamdată beneficiezi de bani și favoruri materiale de la și prin alții, însă nu va dur mult. Cheltuiește cu măsură și nu te hazarda în planuri de afaceri. Serile acestui final de săptămâna sunt favorabile dialogurilor pe teme ezoterice cu partenerul de viață sau cu un prieten drag. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Rac

Despărțire. Zilele acestea este bine să te ocupi de relațiile parteneriale. În principiu, situația acestora îți este favorabilă, însă acum sunt posibile altercații pe teme minore. Totuși, ești tentat să te retragi dintr-o colaborare care până nu demult mergea cum îți doreai tu. Ai răbdare să treacă weekend-ul și vei vedea că la începutul săptămânii animozitățile se vor dizolva ușor. După-amiezele aloca-le partenerului de viață sau celor dragi, invitându-i la o plimbare prin natură. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Leu 

Propuneri avantajoase! Preocupările legate de serviciu sunt temele tale preferate din acest final de săptămâna. Muncești cu drag, ai spor, relațiile colegiale sunt provocatoare, iar șefii pare că îți pregătesc propuneri avantajoase de muncă pe termen lung. Ar trebui să te îngrijești mai mult și să eviți eforturile. Organismul tău este destul de sensibil și s-ar putea să îți ceară îngrijiri speciale. Nu se recomanda zilele acestea consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale pentru că există riscul unor erori. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Fecioară 

Amor! Se conturează distracții și întâlniri amoroase la finalul acestei săptămâni. Tendința de a avea mai multe relații simultane este la cote înalte, de aceea fii prudent. Bine ar fi să-ți canalizezi eforturile în activități recreative alături de cei dragi și să eviți situațiile frivole. Sunt momente excelente pentru a te îndrăgosti sau pentru a-ți demonstra sentimentele față de cineva drag. Copiii sunt alte surse de bucurie, chiar dacă din când în când mai apăr și ceva nori fumurii. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Balanță

Planuri! Weekendul este favorabil treburilor gospodărești și infrumusetării casei. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar din când în când te incearcă sentimente neplăcute mai vechi. Cei dragi îți susțin planurile de reamenajare a spațiului de locuit, chiar dacă pe alocuri mai există controverse între ține și ceilalți. Sunt momente bune și pentru cumpărăturile necesare casei și pentru demersuri care vizează reparațiile capitale. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Scorpion

Emotivitate. Gânduri frumoase și idei bune ai la sfârșitul acestei săptămâni. Ar fi bine să consemnezi într-un jurnal tot ce îți trece prin minte sau să îți prezinți planurile celor apropiați. Vorbele tale vor fi ascultate cu plăcere și admirație. Unii chiar vor urmă sfaturile tale. Emotivitatea se poate accentuă, mai ales dacă intri în contact cu oameni care se confruntă cu situații de viață tensionate. Întâlnește-te cu prietenii dragi! 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Săgetător 

Bani. Zilele acestea s-ar putea să primești cadouri, o sumă de bani sau vești bune legate de condițiile de lucru și salarizarea unui loc de muncă pe care îl ai în vedere. Ești tentat să faci cadouri celor dragi, dar și pentru ține vei cumpără unele articole de îmbrăcăminte sau bijuterii pe care ți le doreai mai demult. Ține-ți în frâu emoțiile și elanul de a cheltui, pentru că veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, fiind necesar să faci economii. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Capricorn 

Diplomatie! Ești foarte diplomat zilele acestea, aspect care îți va aduce liniște și relaxare în toate relațiile. Totuși, stările tale de spirit fluctuează mult și ar trebui să te controlezi. Riști să să te implici în prea multe activități, nereușind să duci la bun sfârșit prea multe. Canalizează-ți eforturile către înfrumusețarea trupului și sufletului tău. Programează-ți o dietă, exerciții fizice ușoare, iar dacă este cazul gândește-te și la controale medicale de specialitate. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019 Vărsător 

Îngrijiri de sănătate! Zilele acestui weekend sunt favorabile odihnei și detașării de tumultul cotidian. Visarea cu ochii deschiși îți poate aduce revelații legate de evenimentele din viață ta. Intuiția îți este accentuată, de aceea ai încredere în ce îți spune vocea interioară. Un prieten drag, de încredere, te poate ajută să deslușești ițele prezentului. Totuși, vorbește mai puțin și ascultă mai mult. Pe de altă parte, acordă atenție și efort îngrijirii sănătății, deoarece se pot accentuă neplăcerile legate de aparatul osos. 

Horoscop zilnic 8 septembrie 2019​ Pești

Informații și exoplicații! Se întrezăresc întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii sau cu persoanele care te susțin în domeniul profesional în care activezi. Ar fi bine să le spui păsurile tale cotidiene și să-ți notezi sfaturile primite. S-ar putea să fii nemulțumit de explicațiile și de informațiile care vin către ține, însă îți sunt de folos. Treci peste animozități frivole și peste provocările celorlalți. Serile acestui final de săptămâna sunt potrivite ieșirilor în aer liber.

Sursa horoscope.com

Loading...