Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 23 mai 2019: Aduce certuri pentru unele zodii

0
524
Horoscop Zilnic Horoscopul Zilei De 23 Mai 2019 Aduce Certuri Pentru Unele Zodii
Horoscop zilnic horoscopul zilei de 23 mai 2019 Aduce certuri pentru unele zodii

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 23 mai 2019: Gemenii rămân fără bani și partener. Horoscopul de joi aduce certuri, controverse pentru zodii. Ce zic astrele pentru fiecare zodie din horoscopul de mâine.

Horoscopul zilnic din 23 mai 2019 anunță o zi grea pentru mulți nativi, certuri cu partenerii de viață, dar și cu cei de afaceri. Horoscopul zilei de joi, 23 mai 2019 le recomandă nativilor să nu escaladeze conflictele apărute și să nu ia decizii de moment.

Citește și: Horoscop lunar: horoscop iunie 2019. Ce zodii au bani mulți vara asta

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 23 mai 2019

Horoscop zilnic Berbec

Se pare că vei fi nevoit să dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neînțelegeri de tot felul. Fii prudent, ascultă ce ți se spune și evită escaladarea conflictelor. Există multă forfortă în plan socio-profesional, astfel că este dificil să controlezi lucrurile sau să fii obiectiv. Relaxează-te și lasă pe zilele viitoare dialogurile sau decizile importante. 

Horoscop zilnic Taur 

Comunicarea este accentuată, atât cu persoanele din mediul personal apropiat, cât și cu persoanele din mediul profesional sau cu persoanele aflate în străinătate. Sunt posibile controverse și chiar dialoguri aprinse, de aceea fii prudent. Liniștește-ți mintea și sufletul cu activităti culturale alături de oameni de bună calitate. 

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Horoscop zilnic Gemeni 

O zi care aduce în atenție chestiunilor financiare, ce vizează banii și bunurile comune cu alții. Sunt posibile neplăceri legate de întârzierea unor plăti, amânarea sau reluarea unor datorii, discuții aprinse cu partenerul de viată și cu colaboratorii. Ai răbdare, deoarece lucrurile se vor rezolvă favorabil pentru toată lumea, insă zilele următoare. 

Horoscop zilnic Rac 

Atenția și eforturile îți vor fi atrase spre segmentul partenerial. Energia zilei predispune la neînțelegeri de tot felul, așa încât nu pune baza pe ceea ce se discută sau se promite astăzi. Ai răbdare să asculți ce spun ceilalți și explică-te în cuvinte puține, dar esențiale. Spre seară se mai liniștesc lucrurile, dar fii vigilent în continuare. Intervin chestiuni financiare. 

Horoscop zilnic Leu 

Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, dar și acasă te asteaptă treburi pe care numai tu le poți duce la bun sfârșit. Spor este slab, cu greu se activează, așa încât, selectează prioritătile și cere sprijinul celor dragi și de încredere. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te odihnești. Controverse și discuții aprinse cu toată lumea. 

Horoscop zilnic Fecioară 

Cei dragi te solicită din plin. Ai vrea tu aventură, romantism, veselie, insă ceilalți sunt departe de nevoile tale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme comune, discuții care îți displac total. Fii prudent și evită criticile, exagerarea conflictelor sau a cere prea mult de la ceilalți. Este vremea să-ți revizuiești concepțiile legate de iubire și implicațiile ei. 

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Horoscop zilnic Balanță 

Treburile gospodărești și tot ce ține de familie sunt preocupările tale de astăzi. Sunt posibile provocări de tot felul pe aceste segmente de viată, astfel că fii pregătit pentru orice. Insă, îndatoririle socio-profesionale te vor ține departe de casă și familie. Găseste un echilibru în toate. Ai șanse să rezolvi prioritătile, chiar dacă altfel dăcât plănuiai tu. 

Horoscop zilnic Scorpion 

Se pare că în prima parte a zilei ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu folos. Comunicarea este deficitară, astfel încât bine ar fi să exersezi dictonul „tacerea e de aur“. Rudele sau prietenii apropiați îți solicita ajutorul. Este bine să-ți rezolvi prioritătile personale sau profesionale și apoi să te implici în treburile celorlalți. 

Horoscop zilnic Săgetător 

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei. Te poți ocupa de cumpărăturile necesare traiului zilnic, dar rezumă-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri și recompense de la cine te aștepți mai puțin. Discuții referitoare la salarizarea unui loc de muncă, primirea salariului sau a unor cadouri. Prudentă în tot ce ține de bani și implicațiile lor. 

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Horoscop zilnic Capricorn 

O zi controversată. Dorință de afirmare, cheful de a te ocupa mai mult de treburile tale personale sunt accentuate. Ceilalți te solicita destul de mult, de aceea fii prudent. Selectează prioritătile, odihnește-te suficient și reevaluează-ți relațiile și situațiile în care ești implicat. După-amiază zilei este favorabilă dialogului cu cei dragi și de încredere. 

Horoscop zilnic Vărsător 

Ești destul de retras astăzi. Dorință de a fi doar cu tine însuți este la cote înalte. Gândește-te pe îndelete la noi direcții de viață și elimină din jurul tău tot ce te împiedică. Sănătatea este vulnerabilă. Spre sfârșitul zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburi ușoare. Fii precaut în privință banilor obținuți de la un loc de muncă. 

Horoscop zilnic Pești 

Multă forfotă se conturează astăzi în relațiile de prietenie și susținere profesională. Sunt posibile neînțelegeri serioase, dialoguri surde, retragerea sau reformularea unor promisiuni și a unor activităti comune. Se recomandă prudentă și evită escaladarea conflictelor. Cei dragi, membrii familiei îți sunt alături în chip salutar. 

Citește și: Horoscop 2019. Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie