Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019. Balanțe: relații destrămate!

0
451
Horoscop Zilnic

Horoscop zilnic din 24 mai 2019 anunță noi răsturnări de situații pentru zodii. Horoscopul zilei 29 mai 2019 aduce amor cu scântei pentru Scorpion, neplăceri profesionale pentru Lei, relații destrămate pentru Balanțe. Ce anunță horoscopul zilei de vineri pentru toate zodiile.

Vești noi în horoscopul de mâine. Află ce ți-au pregătit astrele pentru vineri, 24 mai 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Berbec

Ai șanse de a cunoaște oameni noi și valororși, însă ceva te reține în a te apropia cu inima deschisă de ei. Cu puțin efort, bunăvoință și încredere în tine vei reuși să-ți dizolvi emoțiile și temerile. De bun augur îți sunt sfaturile unor prieteni. În a doua parte a zilei, oboseala își va spune cuvântul, deci fii prudent și îngrijește-te. Ai mare grijă la cei care îți vor răul, deoarece te vei trezi cu surprize neplăcute din partea lor. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Taur

Foarte animate sunt dialogurile cu șefii și autoritățile, fiind nevoie de prudență și discreți. Relațiile cu prietenii se schimbă, astfel că vor apărea la orizont oameni noi și de bună calitate. Totuși acum ar fi bine să te gândești și la relațiile și proiectele în care ești implicat alături de alții. Ai șanse mari de câștig până la finalul zilei: te vei găsi mai bogat, nu doar spiritual, ci și material.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Gemeni

Zilele de 24 și 25 Mai sunt favorabile călătoriilor, studiilor și relaționării cu persoanele aflate în străinătate. Chiar dacă acum lucrurile nu se desfășoară așa cum ți-ai dori, ai încredere și răbdare, pentru că se vor materializa la momentul potrivit. Schimbări profesionale de anvergură, resposabilități noi, imagine socială controversată. Ai grijă că unii îți vor pune bețe în roate și nu te vor lăsa să-ți realizezi planurile! Prudență la ce și cui te destăinui!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Rac

Posibilități de câștig din colaborări, din moșteniri sau partaje personale și profesionale. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, dar și filozofia ta de viață. Sistemul valorilor morale și spirituale după care te ghidezi acum necesită îmbunătățiri substanțiale. Sunt momente excelente de a te delecta cu cărți filozofice, cu filme de top sau cu planuri de călătorii. Horoscopul zilei îți recomandă să te bucuri de ceea ce ai obținut și prin forțele tale!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Leu

Neplăceri profesionale. Relațiile parteneriale se animă pe 24 mai, existând posibilitatea dialogului constructiv pe teme comune. Totuși pot apărea niscai neplăceri legate fie de aspecte profesionale, fie intervine un șef sau o autoritate oficială și îți dă planurile peste cap. Financiar se deschide o variantă nouă de a obține venituri din colaborări, moșteniri sau partaje.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Fecioară

Oboseala își spune cuvântul! La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar sunt șanse să primești sprijinul colegilor. Se pot evidenția niscai probleme de sănătate legate de segmentele aparatului circulator. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult și conștient! În plan partenerial apar noutăți, fie prin dizolvarea unui parteneriat vechi, fie prin apariția unuia nou la orizont.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Balanță

Ziua de 23 Mai îți poate răsturna planurile domestice și îți poate strica relațiile familiale. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Relațiile amoroase intervin în forță pe 24 mai, fiind momente bune pentru dialog eficient. Activități recreative, planuri de călătorie, hobby-uri. La serviciu se conturează o etapă nouă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin reconversia activității profesionale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Scorpion

Amor cu scântei! Relațiile amoroase sunt dinamice, conturându-se la orizont o nouă etapă. Discuții aprinse, răsturnări de situație spectaculoase, fiind posibile atât finalul, cât și debutul unei relații de acest fel. Fii alături de membrii familiei și implică-te serios în treburile domestice. Este posibil ca datorită unor îndatoriri profesionale să intervină neplăceri în  relațiile cu cei dragi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Săgetător

Ești sabotat la locul de muncă! Unii vor dori discret să-ți afle secretele reușitelor tale. Fii prudent și evită să povestești despre tine. Planuri de excursii, întâlniri cu prietenii și cu neamurile. În plan domestic apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de locuit, fie printr-o altă abordare a familiei în general.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Capricorn

O nouă viață începe pentru tine! Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relațiile cu prietenii și cu neamurile apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri și întâlniri interesante. Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii și de studii. Evită luarea deciziilor vineri, 24 mai 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Vărsător

Nu te mai împaci cu jobul și cu colegii! Ar fi bine să reevaluezi relațiile cu prietenii și pe cele socio-profesionale. Există persoane în preajma ta, pe care ar fi bine să le îndepărtezi rapid. În a doua parte a zilei te vei simți mai bine. Sunt momente potrivite pentru de a-ți revizui planurile personale și pe cele profesionale. Cheltuieli la finalul săptămânii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 24 mai 2019 Pești

Cadiuri, bani și tot ce îți dorești tu! Foarte importantă este ziua de 24 Mai, deoarece energia sa te predispune la răsturnări de situație pe toate planurile. Alcătuiește un jurnal cu tot ce îți dorești să ți se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ți responsabilitatea pentru tot ce scrii și ai încredere că vei primi ce îți dorești la momentul potrivit.

Citește și: Horoscop 2019. Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie