Horoscopul dragostei: cei mai familisti barbati din zodiac.

Daca vrei sa stii cat de fidel este partenerul tau si daca este dispus sa mearga pana la capat intr-o relatie si sa isi petreaca toata viata alaturi de tine, horoscopul dragostei iti spune care sunt zodiile de barbati pe care te poti baza atunci cand iti doresti o relatie serioasa.

Horoscopul dragostei: TAUR

Barbatii din zodia Taur sunt ideali atunci cand cauti o casnicie de lunga durata. Horoscopul dragostei spune ca nativii din zodia Taur nu isi insala niciodata partenera atat timp cat sunt multumiti de ceea ce au langa ei. Nici macar un flirt nu se pune problema sa faca un Taur pentru ca e foarte atent cu iubita lui si va deveni treptat si cel mai bun prieten al partenerei.

Horoscopul dragostei: RAC

Barbatii din zodia Rac sunt foarte copilarosi din fire si cauta sa fie ingrijiti de partenera si sa le fie satisfacute toate poftele. Daca ai un partener din zodia Rac si reusesti sa ii satisfaci capriciile, atunci el iti va fi permanent recunoscator si iti va oferi afectiune neconditionata.

Citeste si  Zodii cu noroc în dragoste la finalul acestui an. Horoscopul anunță povești de iubire ca-n filme

Horoscopul dragostei: VARSATOR

Barbatii Varsator sunt mereu pusi pe sotii si isi tachineaza partenera constant. Ei vor sa se simta in siguranta langa partenera lor si ofera siguranta neconditionata. Varsatorul are tendinta sa isi faca geloasa partenera, insa face acest lucru datorita spiritului ludic ce il caracterizeaza pentru ca el nu isi va insela partenera.

Horoscopul dragostei: GEMENI

Gemenii sunt familisti convinsi si nu cauta niciodata o aventura ci vor o femeie serioasa alaturi de care sa formeze o familie. Horoscopul dragostei le sfatuieste pe toate femeile care au o relatie cu un barbat Gemeni sa nu ii tradeze increderea pentru ca ii vor pierde pentru totdeauna fara niciun alt avertisment.