Horoscopul lunii iunie 2019
Horoscopul lunii iunie 2019

Luna iunie aduce fericire și succes în dragoste pentru zodiile de pământ, dar nu doar ele vor avea parte de noroc în dragoste. Balanțele sunt preferatele astrelor în horoscopul lunii iunie în materie de amor.

Iată ce-ți rezervă astrele pentru zodia ta In luna iunie 2019! 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Fii răbdător cu ideile tale inovatoare înfloritoare. Ele vor vedea lumina zilei, dar lasă Universul să te ajute cu momentul implementării lor. Fii aici acum! Este timpul de vacanță, așa că relaxează-te puțin. Prietenii noi pot oferi viziuni noi. O schimbare a energiei solstițiului vă ajută să vă simțiți mai aproape de visul din viitor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Energia creativă este puternică în această lună. Mergeți la cumpărături și cumpărați o carte inspirationala. Vorbește prietenilor și informează-i despre ceea ce este important pentru tine acum. Poți găsi astfel un nou prieten bun care te va ințelege.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Luați măsuri pentru a ieși din zona de siguranță puțin. Mergeti cu valul. Renunțați puțin la modul de responsabilitate și bucurați-va de viața. Întreabati-va cat de liberi ati putea fi pentru a reusi in viata si cariera. S-ar putea să simțiți că există niște talente sau abilități noi pentru a învăța pe care sa le aduceti în ceea ce faceți deja.

Aceasta ar putea fi o lună cheie pentru descoperire și claritate în relație. Încredeți-vă în percepții. Inspirați-i pe alții … ei vă vor aprecia cu adevărat!

Rac (21 iunie – 22 iulie)

S-ar putea să vă inspirați să vă întoarceți în cochilie pentru a vă odihni și să vă asigurați siguranța, dar luați în considerare consecintele dacă o faceți. Comunicarea, predarea sau scrisul sunt în general puternice acum. Acesta este un moment deosebit de bun pentru a vă conecta cu altii și a face noi prieteni și asocieri importante, dar aveți grijă si de dragoste. 

Leu (23 iulie – 22 august)

Fii la fel de clar cand vorbesti cu tine despre cine iti doresti sa devii, despre obiectivele tale și despre ce ai nevoie pentru satisfacția creativă. Dacă puteți fi clari si hotarati despre ceea ce doriți, atunci ceea ce doriți va veni la voi. Acesta este un moment bun pentru accentul pus pe purificare, sănătate și servicii in folosul celorlalti.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Deși aveți o capacitate ireproșabilă de a face lucrurile să se întâmple, nu vă lăsați atât de îndepărtați sau prea conștienți de faptul că pierdeți din vedere relația voastră cu tot ceea ce este. Este timpul să vă luați în considerare încrederea în calendarul divin. Păstrați lucrurile realiste și flexibile. Fecioara este semnul cel mai sensibil, mai vulnerabil al zodiacului. Transmiteți această sensibilitate față de cei dragi și prieteni. Se va întoarce la dvs. inapoi o mie de ori.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Aceasta este o perioadă pentru suflet și nu pentru minte. Venus este retrograd în cea de-a 9-a casă a filozofiei și a învățăturilor superioare. Poate căutați răspunsuri la unele dintre întrebările cele mai profunde sau căutați calea potrivită pentru dvs. Păstrați-vă inspirați.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Gândiți-vă la asta, în timp ce această energie intensă abundă, dar nu vă complaceti pentru a deveni un martir al propriului idealism și așteptări. Optimismul vostru este pe un avantaj. Prietenii va caută si va cer sa fiti in centrul atentiei. Aceasta ar putea fi o lună pentru o iluminare profundă. Tineti in echilibru distracția și inspirația. Dacă o cale nouă sau o direcție sunt ceea ce căutați, atunci cand apar dați-le o șansă. Ascultați-va instinctul!

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Această lună vă oferă posibilitatea de a vă îndepărta gândurile care ar putea bloca optimismul și încrederea dvs. față de cei care se apropie de schimbări. Sentimentele și pasiunile pot fi agitate, dar claritatea și înțelepciunea vor câștiga la finalul zilei. Prietenii te-ar putea dezamăgi, dar poate că este un mesaj despre a fi printre cei care te susțin mai mult. Vacanța sau odihna și relaxarea sunt o cerință în această lună.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Practica relaxarea ta în acest context, în special în domeniul relațiilor. Domnitorul semnului tău de soare este Saturn care tranzitează prin casa ta de relații. Fiți constienti de asta si fiti responsabili pentru fericirea voastra in relatia de cuplu.

Concentrați-vă pe eliminarea fricii de a ii dezamagi pe cei din jurul vostru. Este o poveste veche care și-a aratat inutilitatea. Mantra din această lună: îmi asum responsabilitatea de a visa visele mele nespuse. Multa claritate și vindecare se va arata în special intre 6-19 Iunie.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Evitați tentația de a scăpa în turnul vostru de fildeș al idealismului. Fiind visator pur și simplu nu va rezolva nimic acum. În schimb, concentrați-vă pe casă, familie și confort. Fii atent la căderea într-o rutină veche la locul de muncă. Antreneaza-ti rabdarea acum si iti va aduce beneficii uriașe în câteva luni. In relatii acum este posibilă o dragoste de-o vară. Faceți ceva minunat impreuna cu familia – o conexiune cu copiii care sa va lege pentru mult timp!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pe măsură ce începe luna, există o anumită tensiune între a patra casă de nevoi / emoții și a zecea casă de carieră / demonstrarea abilitatilor fata de ceilalti. Aruncați o privire la modul în care ați pus nevoile și așteptările celorlalți deasupra propriilor nevoi. Poate ca e nevoie sa reglati putin acest dezechilibru.

sursa Bild

Loading...