Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

0
333

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Știi foarte bine cum stau lucrurile în viața ta amoroasă, așa că nu îți faci speranțe deșarte și ești cât se poate de realistă. Cu toate acestea, pe tot parcursul lunii martie, vei simți nevoia de mai multă afecțiune și iubire din partea sexului opus. Te așteaptă momente de tristețe și dezamăgire, tocmai din cauza faptului că realizezi foarte bine care îți sunt lipsurile. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, această perioadă este numai bună pentru a cântări avantajele și dezavantajele acesteia. 

Luna martie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește cariera și banii. Ți se deschid uși nesperate și oportunități profesionale pe care nu le poți refuza. De asemenea, stai foarte bine la capitolul negocieri, așadar poți convinge pe oricine să intre într-un parteneriat cu tine sau să faci afaceri promițătoare. Uneori e posibil să acționezi cu prea mare avânt, însă reușești să te temperezi la timp.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna martie vine cu nesiguranță și temeri în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se poate să nu ai curaj să acționezi așa cum simți, lucru care îți poate aduce pe de o parte frustrări și, pe de altă parte, pierderea încrederii și nefericire. Nu sunt excluse nici despărțirile și nici împăcările sau implicarea într-o relație cu totul nouă, însă nimic nu va fi din propria ta inițiativă. 

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile

Începi săptămâna în forță, iar veștile bune nu vor întârzia să apară, cel puțin pe plan profesional. Știi că poți și meriți mai mult, așadar nimic nu te poate împiedica să avansezi. Cu banii nu întâmpini nici acum probleme, însă ambiția nu te lasă să rămâi la același nivel o perioadă prea mare de timp. Din păcate, nu tolerezi ca oamenii să fie autoritari în ceea ce te preivește și uneori nu îți dai seama că asta e ierarhia și trebuie să o accepți.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna martie vine cu relații noi, pasiuni mai vechi reînviate sau chiar triunghiuri amoroase. Pentru că situația nu este atât de relaxantă pe cât ți-ai dori, ai tendința de a-ți ține detaliile despre viața privată cât mai ascunse posibil, chiar și față de persoanele apropiate. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, se pune problema fidelității în cuplu atât în ceea ce te privește, cât și în ceea ce îl privește pe cel de lângă tine.

Ești destul de nehotărâtă cu privire la ceea ce vrei să faci din punct de vedere profesional. În acest moment simți că niciun loc nu este potrivit pentru tine. Dacă situația financiară îți permite, oferă-ți răgaz pentru a te decide încotro să o iei. Astrele te sfătuiesc să investești în tine, în special în acele aptitudini pe care nu te-ai concentrat până acum.

Citeste si :  Ultima ora! Cu cat vor creste pensiile? "Degeaba cresti pensiile daca nu poti sa le platesti!"

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Șarmul tău se află la cote maxime în această lună, drept pentru care vei reuși să cucerești cu ușurință pe oricine îți pică cu tronc. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că nu este doar o dorință arzătoare de moment, ci una care are o bază solidă. Ai nevoie de o relație serioasă și de sentimentul de siguranță în acest moment, așa că nu te implica în aventuri care îți pot aduce suferință. Comunicarea sinceră și regulile clare sunt esențiale și dacă ești singură și dacă nu. 

Munca în echipă îți poate aduce bani frumoși în această lună. Deși martie vine cu cheltuieli mai mari decât luna anterioară, și câștigurile vor fi pe măsură. Dai pe de-o parte, dar primești pe cealaltă. În ceea ce privește cariera, astrele te sfătuiesc să eviți schimbările și confruntările cu superiorii.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu vei avea prea mult timp pentru dragoste în această perioadă. Cu toate că ar trebui ca evenimentele specifice lunii martie să te aducă tot mai aproape de acest aspect al vieții tale, se pare că nu se întâmplă acest lucru. Nu îți dorești mai multă afecțiune și nu observi anumite schimbări din cuplu din cauza unor probleme externe pe care te concentrezi exclusiv. E posibil ca în viitorul apropiat să te trezești singură, fără să îți dai seama ce s-a întâmplat. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între toate planurile vieții tale!

Citeste si :  Ministrul Economiei a făcut anunțul așteptat de toți românii. Când se redeschid mall-urile

Luna martie va fi o lună plină în ceea ce privește viața profesională. Volumul mare de muncă din această lună îți poate aduce bani frumoși, dar și oboseală pe măsură. Evită să te extenuezi în încercarea de a-ți atinge obiectivele, pentru că nu vei reuși să ajungi sus dacă nu iei pauze pentru a-ți reîncărca bateriile. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relația de cuplu în care ești implicată traversează o perioadă bună, cel puțin din punctul tău de vedere. Nu se știe, însă, dacă același lucru se întâmplă și pentru partenerul tău de viață. Se poate ca acesta să nu fie atât de mulțumit de situația dintre voi, însă nu vei avea de unde să știi atât timp cât nu comunică deschis cu tine. Vor exista câteva momente în care ai vaga bănuială că își interiorizează nemulțumirile și asta doar din cauza izbucnirilor lui inexplicabile. 

Luna martie vine cu provocări mari pentru tine pe plan profesional. Simți că trebuie să faci o schimbare și e posibil să iei decizii impulsive pe care ai putea să le regreți ulterior. Presiunea cheltuielilor care te așteaptă te determină să acționezi irațional. Înainte de a face orice pas important, consultă-te cu persoane de încredere!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>