Horror! Iubitul i-a mușcat buza, până i-a rupt-o! De ce a făcut acest gest șocant

0
832
Tanara Mutilata

O tânără s-a trezit cu buza mușcată, de către iubitul său. Ce a aflat la scurt timp, de ce a făcut băiatul acest lucru.

O elevă s-a trezit mutilată de fostul său iubit, iar motivul pentru care a făcut acest lucru le-a dat fiori chiar și anchetatorilor.

La peste an de la evenimentul care i-a schimbat viața, Kayla Hayes a găsut curajul să vorbească despre momentul care a lăsat-o cu urme adânci.

Aceasta a împărtășit chiar și fotografii șocante. Kayla, din Carolina de Sud, avea numai 17 ani atunci când a început o relație cu Seth Aaron Fleury, în anul 2016. Acesta avea 21 de ani, iar după aproape un an, tânăra a decis să se despartă de el, deoarece o trata ca pe o „proprietate”.

La câteva săptămâni distanță, cei doi s-au revăzut, deoarece el voia să își îndrepte greșelile, înainte să se înroleze în Marină. Imediat, acesta a devenit violent, atunci când ea a refuzat împăcarea.

Seth a încercat să o sărute, iar când ea a refuzat, băiatul i-a mușcat atât de tare buza, că aproape i-a rupt-o.

„Nu am simțit nicio durere, în afara faptului că am izbucnit în lacrimi și am început să țip. Apoi m-a tras de păr și mi-a trântit ușa în față, apoi a plecat. A fost o nebunie”, a dezvăluit tânăra.

Kayla a ajuns la spital de urgență și a intrat în sala de operație. Bărbatul a pledat vinovat, iar acum va sta 12 ani în închisoare pentru gestul său atât de neobișnuit.

Chiar dacă acesta a ajuns în spatele gratiilor, Kalya nu își poate reveni, deoarece a rămas cu semne permanente pe față.

Tânăra a avut nevoie de multe îngrijiri

Acum, aceasta a rămas cu probleme grave la nivelul feței. Își poate mișca extrem de puțin gura, iar medicii i-au făcut 300 de cusături.

Mă simt nesigur din cauza cicatricilor, este foarte greu, mai ales ca femeie. Însă aceste cicatrici îmi arată povesta și ceea ce am depășit. O parte din mine a murit după atac, uneori simt o mare tristețe. Dar atunci când mă gândesc la acea zi, știu că sunt o persoană mult mai puternică azi.

Mi s-a spuc că Seth a făcut intenționat acest lucru, pentru a-și lăsa urma pe mine, pentru viitorul meu iubit. Mă controla și mă trata ca pe proprietatea lui, nu ca pe iubita lui, mă manipula”, a mai spus tânăra.Acum, aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Blake, iar acesta i-a fost alături pe acest drum extrem de dificil până la recuperare.