I s-a făcut înmormântarea și la câteva ore distanță s-a întors acasă. Familia a avut parte de un șoc

0
1344
Funeral 1024x789

Unui bărbat din Indonezia i s-a făcut înmormântarea, însă la doar câteva ore distanță acesta a apărut viu și nevătămat acasă, spre surpriza totală a familiei, notează excelsior.com.mx.

O familie din orășelul Gesikan, Indonezia, a înmormântat un bărbat în vârstă de 40 de ani pe nume Sunarto, care a fost declarat mort în urma unui accident de motocicletă care a avut loc în localitatea Brondong.

La șapte ore după înmormântare, familia a avut parte de o surpriză de proporții când Sunarto a ajuns acasă viu și nevătămat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Situația s-a clarificat la scurt timp. Din cauza unei erori a poliției, pentru că persoana decedată în accidentul de motocicletă nu avea actele asupra ei, a declarat mort propritarul motocicletei, notează excelsior.com.mx.

Aflând despre întreaga situație, Sunarto a mers imediat acasă la familia sa, pentru a le spune rudelor că nu el murise în accident. Cel care murise se numea Wariim și ajunsese să conducă motocileta lui Sunarto pentru că acesta avea o datorie la el și i-o dăduse drept garanție.

FOTO: Hepta