I se parea ca aude voci venind dinspre un copac. Cand s-a uitat printre frunze, nimic, insa la baza copacului era un morman de frunze! A inlemnit cand le-a dat la o parte si a vazut ce e sub ele. Nu a stiut ce sa mai faca si si-a chemat sotul

0
3007
Media 146486404865425000

Cand a auzit acele voci dintr-e frunze, femeia nu stia daca sa se apropie sau nu de copac. vazand ca ele nu inceteaza, ea si-a facut curaj si s-a dus la baza trunchiului.

Femeia a inlemnit cand a vazut ce e in copac. Incidentul a avut loc in februarie, anul acesta, iar femeia din Tailanda mergea la marginea unei paduri. Uitandu-se in sus, nu a vazut nimic printre frunze, in schimb a vazut ca langa trunchi se facusera sapaturi recente, iar locul era acoperit cu frunze moarte.

Femeia a ramas stupefiata cand a vazut un picior de bebelus iesind din pamant.Impietrita, femeia a chemat ajutoare, respectiv, pe sotul ei.

Sapand in pamant, cei doi au vazut cum bebelusul zacea cu fata in jos si era si injunghiat de 14 ori. Potrivit medicilor, micutului i-au fost atinsi si plamanii. Autoritatile au incercat sa dea de urma criminalilor, insa fara succes.

Dupa patru luni, micutul si-a revenit uimitor si s-a recuperat complet. Dumnezeu chiar a avut grija de el!