Tanara din imaginea alaturata, pe nume Apryl, a vrut sa le arate tuturor ce se intampla daca incerci sa iti deschizi parul la culoare folosind clor.

Femeia a facut acest video in incercarea de a trage un semnal de alarma asupra trucurilor de frumusete care se gasesc pe internet si care nu sunt explicate foarte bine.

Orice greseala se poate transforma intr-un dezastru, mai ales daca pentru obtinerea rezultatului se folosesc substante chimice periculoase.

Apryl a mers pana la capat cu acest experiment. Parul a devenit intr-adevar blond, insa suvitele se rupeau foarte usor,miar in scurt timp o mare parte din podoaba ei capilara nu mai exista.

„Motivul pentru care am facut acest clip a fost sa trag un semnal de alarma catre cei care nu citesc cu atentie instructiunile sau fac totul din ochi, dupa ureche. Vreau sa le arat oamenilor exact ce se intampla, cum iti afecteaza in realitate parul o astfel de procedura”, a spus ea.

Trebuie mentionat faptul ca Apryl stia foarte bine la ce se expune si ca pentru ea pierderea parului nu a fost o problema, deoarece planuia o schimbare radicala de look.

Loading...