Iata primele imagini oficiale de la nunta lui Lady Gabriella Windsor. Cat s-a lucrat la rochia de mireasa

0
535
5ce5362c767d7 Oficial 1 Crop 1558525867

Lady Gabriella Windsor, fiica prinţilor de Kent, s-a căsătorit sâmbătă (18 mai), cu Thomas Kingston, la capela St George de pe domeniul Windsor, aceeaşi în care şi-au unit destinele Prințul Harry și Meghan Markle, în 2018.

Printre invitaţii de la ceremonie s-au numărat regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii, nepotul său, prinţul Harry, Anne Hathaway, Pippa Middleton şi Principele Philip. Lady Gabriella este a 52-a în ordinea succesiunii la tron. Mireasa, cunoscută ca Ella, a ales pentru marea zi o rochie de mireasă alb cu roz semnată Luisa Beccaria.

Primele imagini oficiale de la nunta lui Lady Gabriella Windsor

La câteva zile de la nuntă, au fost făcute publice şi primele imagini cu cel mai nou cuplu regal. Recepţia a avut loc la Frogmore House, aceeaşi locaţie în care Printul Harry și Meghan Markle şi-au primit invitaţii. Pentru a comemora această zi specială, Lady Gabriella Windsor şi soţul său, Thomas Kingston, dar şi membrii familiilor, au fost protagoniştii unor fotografii portret, realizate de fotograful Hugo Burnand.

Primele imagini arată mireasa şi mirele, alături de Regina Elisabeta a II-a, Prințul Philip și restul familiei la Frogmore House. Despre camera în care au fost realizate imaginile cu membrii familiei se ştie că a fost decorată de mama Reginei Elizabeta, Regina Victoria, care a locuit la Frogmore House din 1840 până la moartea sa în 1861. În acea perioadă, ea a redecorat locul, inclusiv grădina.

Prinţul Harry nu a fost inclus în fotografiile oficiale

Prințul Michael de Kent și actrița Sophie Winkleman, care este măritată cu fratele miresei, lordul Frederick Windsor, de asemenea pot fi observați în fotografii. Deşi au participat la nuntă, Prințul Harry și Prințesele Eugenie și Beatrice nu au fost incluși în fotografiile oficiale.

Celelalte fotografii ilustrează cuplul regal pe pământurile istorice ale clădirii Frogmore, alături de adorabilele lor domnișoare de onoare și cavalerii de onoare. Un lac, creat în anii 1790, face imaginea perfectă. De altfel, un mausoleu istorit poate fi văzut pe fundal.

Lady Gabriella Windsor a purtat o rochie dantelă personalizată creată de Luisa Beccaria. Rochia a fost realizată din dantelă Valencienne écru stratificată cu panglici de flori și muguri, terminată frumos cu un voal de șase metri lungime. La superba rochie s-a muncit 5 luni.

foto: theroyalfamily instagram

Vezi cele mai noi Stiri Vdtonline.com