Il durea destul de tare o masea dar a stat asa si s-a dus la dentist in ultima clipa. Mare greseala! E cutremurator ce a patit acest barbat! Mare atentie, si tie ti se poate intampla asa ceva

0
3654
Media 148638243686861700

Cazul de mai jos a distrus practic o familie si poate reprezenta un semnal de alarma pentru multi oameni.

Totul a inceput dupa ce Vadim Kondratyuk Anatoliyevich, un tanar in varsta de 26 de ani care lucra ca sofer in Statele Unite, a inceput sa simta dureri la o masea.

Initial le-a ignorat, insa dupa doua saptamani, cand acestea au devenit insuportabile, s-a hotarat sa mearga la un dentist, care i-a curatat dintele si i-a pus o plomba.

Vadim a crezut ca a rezolvat problema, insa dupa alte cateva zile a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Extrem de ingrijorat, fratele lui l-a dus de urgenta la un spital pentru un consult.

Dupa o serie de analize, doctorii s-au hotarat sa il interneze: barbatul avea o infectie la plamani, care i se tragea de la maseaua pe care o amanase atata timp!

Din nefericire, dupa 4 zile, omul a intrat in soc septic si a murit, lasand in urma o sotie si un copilas de doar cateva luni.