Dalas

Renumit pentru roloul lui Bobby Ewing din celebrul serial Dallas, actorul american Patrick Duffy, in varsta de 69 de ani, este astazi de nerecunoscut.

Se pare ca indragitul actor a suferit enorm dupa pierderea sotiei sale alaturi de care a avut o casnicie fericita de 41 de ani. Carlyn Rosser Duffy a incetat din viata la inceputul anului 2017, dupa lupta o cu o boala crunta. Dupa moartea sa, Patrick a decis sa se retraga din atentia publicului.

De curand, el si-a facut aparitia la lansarea filmului „Warning Shot” , la teatrul din Beverly Hills, California, unde s-a intalnit si cu fosta lui colega de platou, Linda Gray (77 de ani), celebra Sue Ellen. Elegant, intr-un costum negru, Patrick, este inca, vizibil afectat de pierderea sotiei si pare mai slabit ca niciodata si mult mai batran decat varsta pe care o are.

Cu peste 40 de ani de cariera in lumea filmului, Patrick Duffy a avut zeci de aparitii in filme si seriale de televiziune.

Citeste si :  Cum arată Emma Watson la 18 ani de când a apărut pentru prima dată în Harry Potter. Se iubește cu un actor din filmul care a făcut-o celebră
Loading...