Îl mai ții minte pe William Levy? Uite cum arată actorul acum

0
535
Actorul Wiliam Levy 768x435

A fost unul dintre actorii tăi preferați din telenovelele străine. Anii au trecut, iar William Levy a rămas neschimbat! Actorul este într-o formă la fel de bună și este foarte fericit alături de familia lui.

William Levy are împreună cu Elizabeth Gutierrez 2 copii, Christopher și Kailey

Deși William Levy a fost implicat într-un scandal, iar presa tabloidă s-a grăbit să speculeze faptul că și-ar fi înșelat soția, zvonurile au fost dezmințite, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată.

Actorul William Levy este împreună cu actrița de origine mexicană, Elizabeth Gutierrez, iar împreună au doi copii. Deși au trecut prin momente dificile, lucru care a dus la despărțirea lor în urmă cu câțiva ani, cei doi au reușit să treacă peste acest impas.

S-a speculat faptul că ar fi avut o relație cu Jennifer Lopez

În trecut, s-a speculat faptul că William Levy ar fi avut o relație cu Ximena Navarette, dar și cu cântăreața Jennifer Lopez. William Levy a fost inclus în videoclipul piesei lui Jennifer, „I’ m into you”, iar scenele tandre din spatele camerelor de filmat au lansat zvonul conform căruia cei doi ar avea o relație și că acesta ar fi fost motivul despărțirii dintre J.Lo și Marc Anthony.

Citeste si :  Raed Arafat: Majoritatea lucrurilor care ne apropie de o viaţă normală probabil se vor rezolva până pe 15 iunie

William Levy Gutierrez este un actor și model de origine cubaneză, considerat unul dintre cei mai sexy bărbați ai lumii latine. Levy a părăsit Cuba la 15 ani pentru a veni în Miami unde a lucrat la început ca grădinar și apoi a devenit model. De la participarea la show-ul „The Island of Temptation”, William a fost permanent ocupat, învățând și lucrând în industria cinematografică. Gutierrez a fost angajat exclusiv la NBC în Los Angeles timp de doi ani, după care a plecat în Porto Rico pentru a apărea în producții de teatru. Acesta a jucat în telenovele precum: „Acorralada”, „Olvidarte jamás” sau „Mi Vida Eres Tu”. În 2006 Gutierrez a fost ales de catre revista People, ediția spaniola, drept unul dintre cei mai sexy bărbați ai momentului. În prezent, are o relație cu Elizabeth Gutierrez și au împreună doi copii, un baiat (Christopher Alexander născut pe 13 martie 2006) și o fetiță (Kailey Alexandra născută pe 6 martie 2010).

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Citeste si :  Nelu Tătaru a spus când nu va mai fi necesar purtatul măștii: „Atunci vom ajunge la o viață cvasi-normală”

Video: Youtube.com