Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase este decis să-și refacă viața alături de actuala sa parteneră de viață. Acesta a anunțat că se însoară pentru a cincea oară.

Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cea alături de care și-a găsit liniștea după separarea de Brigitte Sfăt.

Fostul jucător de tenis se simte atât de împlinit alături de actuala parteneră de viață că a decis să o ia de soție. Ilie Năstase se pregătește să se însoare pentru a cincea oară.

Ilie Năstase a anunțat că nunta lui cu Ioana Simion va avea loc în vara acestui an.

„Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie Năstase.

„Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a spus Ioana Simion.

Citeste si :  Prima reacție a lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a căsătorit cu Florin Pastramă: „Trebuia să renunțe mai demult...”
Loading...