Imaginea incredibila cu Bia de la ”Puterea dragostei” NEMACHIATA! Cum arata fara strop de machiaj

0
1093
Bia Puterea Dragostei Nemachiata

O imagine cu Bia nemachiata a facut furori pe o retea de socializare. Iata cum arata concurenta ”Puterea dragostei” fara strop de machiaj.

Bia de la ”Puterea dragostei

Bia a intrat in casa „Puterea dragostei” cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Aceasta a declarat inca de la inceput ca spera ca barbatul pe care il va intalni, sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic.

Inca de cand a pasit in casa „Puterea dragostei”, Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.

Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită 100%.

Parcursul Biei in casa ”Puterea dragostei

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Bia a demonstrat tuturor ca nu se sfieste deloc sa spuna lucrurilor pe nume, fiind o fire directa si transanta cu toti cei din jurul ei.

De curand, aceasta a inceput sa adopte o atitudine misterioasa, dand impresia ca este din nou indragostita iremediabil.

Iata cum arata Bia nemachiata: