Imagini incendiare din Turcia! Andrei a dat cartile pe fata, imediat dupa plecarea din emisiune a Andreei Pirui! Iata filmuletul care a aparut pe contul de socializare al fostului concurent!

0
421
Andrei4i40494 Crop 1573470998

Andrei a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la „Puterea dragostei” in sezonul al doilea.

Inca de cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Andrei a marturisit ca femeia la care viseaza trebuie sa fie carismatica, simpatica si mai ales loiala, iar din punct de vedere fizic sa fie, de preferat, inalta si bruneta. Se descrie ca fiind un barbat cu simtul umorului, dezinvolt si competitiv.

Desi s-a simtit in largul lui in casa „Puterea dragostei”, alaturi de toti ceilalti baieti cu care a legat prietenii sincere, Andrei a marturisit ca duce dorul familiei sale.

Acesta a publicat la un moment dat, pe contul lui de socializare o imagine in care aparea alaturi de mama sa. Tanarul este foarte mandru de cea mai importanta femeie din viata sa, pe care o adora si careia cu siguranta i-a simtit lipsa in aceasta perioada petrecuta in Turcia, in casa „Puterea dragostei”. Andrei a fost eliminat, in urma voturilor primite din partea colegilor sai.

„A fost o experienta frumoasa! Am intalnit oameni noi cu care am ramas prieteni si cred ca vom ramane in continuare! Am invatat multe lucruri si cu siguranta, daca o sa vad de la televizor o fata care o sa imi placa foarte mult cu siguranta m-as intoarce!”, a spus Andrei inainte sa paraseasca emisiunea.


La scurt timp de la plecarea Andreei Pirui din emisiune, Andrei a decis ca de aceasta data poate sa publice pe contul lui de socializare un filmulet inedit in care apare alaturi de alti concurenti pe vremea cand inca se aflau in emisiune si au avut o mica escapada la o terasa unde s-au distrat pe cinste.