Angajata

Doi bărbați au intrat, sâmbătă, într-un supermarket din Timișoara și au furat câteva produse de pe un raft. Apoi, ei s-au îndreptat spre ieșirea din magazin, unde au fost opriți de o angajată.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum femeia încearcă să-i imobilizeze pe cei doi bărbați, luptându-se cu ei, potrivit tion.ro.

Unul dintre hoți fuge, dar celălalt se bate cu femeia care nu se lasă. În prima fază, un alt client încearcă să o ajute pe angajată, dar renunță repede.

În momentul în care angajata se luptă cu hoțul, mai mulți oameni asistă la scena violentă, fără să intervină.

În cele din urmă, hoțul reușește să scape din mâinile angajatei curajoase, după ce primește ajutorul unei femei, concubina acestuia, care intră în magazin și o ia la bătaie pe vânzătoare. Cei doi părăsesc apoi magazinul.

Femeia a anunțat autoritățile, iar polițiștii timișoreni au reușit să îi identifice pe ambii bărbați care au mers la furat în magazin. Cel de 38 de ani a fost prins și urmează să fie reținut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar tânărul de 29 de ani pentru complicitate.

Citeste si :  Brigitte Pastramă e disperată! Nu reuşeşte să facă rost de banii cu care să-l scape pe Florin Pastramă de executarea silită! De trei luni şi-a scos la vânzare vila şi restaurantul din Timişoara, dar nu a găsit cumpărători!
Loading...