Imagini necenzurate! Credea ca are familia perfectă până când a descoperit ceva şocant despre soţia lui! Îl minţea că merge la şcoală să ia copilul, dar…Nu i-a venit să creadă când a văzut unde se ducea, de fapt, femeia!

0
2295
Sotie

Totul s-a petrecut în Reykjanesbær (Islanda), aici, o doamnă foarte respectabilă a fost protagonista unui episod prea puțin obișnuit pentru comunitatea din care face parte.

Numele ei este Hildur Goðrúnarson și are vârsta de 35 de ani. Ea părea să ducă o viață de familie liniștită, era căsătorită de 12 ani cu Rúnar, și părea să aibă tot ce își dorește. Însă femeia a ajuns în atenția publică din cauza unui episod prea puțin obișnuit: a fost prinsă chiar de partenerul său de viață în timp ce își consuma iubirea pasională într-o relație cu un alt bărbat.

Iată cum s-a petrecut totul: Hildur s-a oprit în parcarea unui hotel, foarte aproape de ieșirea din oraș, și a intrat. În acest timp soțul, care o urmărea, începuse să intre la bănuieli și să se îngrijoreze. Deși nu știa sigur că partenera lui de viață îl înșală, el a rămas în fața hotelului până când Hildur a ieșit din hotel de mână cu o altă femeie! Se sărutau pătimaș, iar la despărțire și-au luat rămas bun la fel de intim.

Cotidianul Skessuhorn precizează că totul a fost dat în vileag în seara aceleiași zile, atunci când bărbatul a descoperit în telefonul soției o imagine în care ea se iubea cu femeia pe care o văzuse și la hotel.

Cum s-a terminat totul? Rúnar și Hildur au divorțat în numai câteva săptămâni, însă bărbatul este cel care a câștigat custodia celor două fetițe ale lor.

Alan Markovitz este un american din Detroit care a scris o carte și care este și patronul unui cunoscut club de streaptease, deși el era deja un personaj destul de cunsocut în orașul lui, modul inedit prin care a ales să se răzbune pe soția care l-a înșelat cu nimeni altcineva decât cu prietenul lui cel mai bun, acest lucru l-a făcut de fapt vedetă pe internet, lumea întregă îl aplaudă acum.

Se pare că bărbatul a făcut mari eforturi pentru ca femeia să nu uite niciodată ce simte el pentru ea. Alan a devenit creativ, conform ficei fostei sale soții dintr-o căsătorie anterioară: bărbatul a cheltuit o căruță de bani pentru a cumpăra casa de lângă casa fostei soții, și s-a mutat acolo împreună cu fiica lui în vârstă de 17 ani.

Dacă totul se oprea aici nu ar fi fost nimic grav, dar el a mers mai departe: a cumpărat și o statuie de bronz foarte scumpă a unei mâini de o mărime considerabilă care arată degetul mijlociu în toată splendoarea lui. Apoi bărbatul a pus acest obiect extrem de expresiv cu fața la casa soției.

Dar Alan nu a considerat că această acțiune a lui exprimă suficientă agresivitate pasivă, așa că s-a asigurat că statueta este vizibilă 24 de ore din 24, există un soi de reflector pe ea după ce se lasă întunericul.

Se pare că statueta o enervează și pe fiica soției adultere care a scris pe o rețea de socializare: ,,Îmi e foarte greu să mă bucur de momentele relaxante când fac baie fiindcă baia din casa mamei e cu fața la casa lui Alan.”

Iată cum arată minunata statuie atât ziua cât și noaptea, iar apoi din casa fostei soții: