Dani, tânărul mort în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, a fost condus pe ultimul drum joi, de sute de oameni.

Familia şi toţi cei care l-au cunoscut sunt devastaţi de durere, mai ales că în urma lui au rămas doi copii orfani de tată. 

Mama lui Dani a dezvăluit ci fiica acestuia, în vârstă de şapte ani, nu a aflat încă faptul că tatăl ei a murit. Imediat după accidentul grav, micuţa a fost dusă la bunicii din partea mamei, acolo unde va mai sta o perioadă.

Între timp, familia din Bucureşti a apelat la un psiholog pentru a şti cum să îi explice micuţei ce s-a întâmplat cu tatăl ei.

„Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne”, a spus mama lui Dani pentru adevarul.ro.

Citeste si :  S-a aflat: cati bani vrea familia lui Dani Vicol de la Gino Iorgulescu, dupa ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani
Loading...