None
none

Fosta iubită a lui None, imagini şocante cu ea! Uite cum arăta acum 12 ani!

None de la Puterea Dragostei şi Loredana Chivu au avut o relaţie timp de câteva luni.

Vestea că protagoniştii noştri s-au cuplat a luat lumea mondenă prin surprindere, iar fanii show-ului Puterea Dragostei au fost cei care au rămas pur şi simplu fără cuvinte.

None la mamaia

Refuzul celor doi de a discuta despre legătura lor amoroasă a intensificat curiozitatea celor din jur care, în lipsa unor informaţii concrete, au început să speculeze.

Ei bine, la un moment dat, exasperaţi de numărul şi de natura bârfelor, aceştia au recunoscut că sunt împreună, None spunând că Loredana este o femeie puternică şi inteligentă pe care o admiră din multe puncte de vedere.

Fosta iubită a lui None, imagini şocante cu ea! „Am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei

Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea„, a declarat None.

Citeste si :  Imaginile pe care le-ar vrea STERSE! Andreea Oprica, fara DINTI in gura si cu zambetul larg! O mai recunosti?

Până la urmă însă, fosta asistentă tv şi None s-au despărţit, dar au rămas în relaţii de amiciţie şi vorbesc destul de des la telefon. Dar nu idila dintre blonda sexy şi fostul concurent de la Puterea Dragostei este subiectul nostru de astăzi, ci transformarea uluitoare a divei.

Acum este o femeie fatală, sigură pe ea, care a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni, atât pentru o mărire de sani, cât şi pentru o schimbare a posteriorului sau o augmentare de buze, dar în adolescenţă era firavă, nu avea deloc forme şi era extraordinar de timidă.

Loredana era frumoasă şi atunci, dar nu avea absolut nicio legătură cu vedeta de astăzi.

Loading...