Imagini șocante! Fată de 15 ani însărcinată, biciuită și lovită cu pumnul de iubit! Minora nu a vrut să depună plângere

0
436

O fată în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost bătută violent cu biciul de concubin și lovită cu pumnul, în curtea locuinţei lor din localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava. Incidentul a fost filmat, imaginile au apărut pe YouTube, Poliţia a deschis un dosar penal, însă copila a spus că totul a fost o glumă, a notat Mediafax.

Imaginile, în care se vede fata de 15 ani bătută cu biciul şi pumnii de concubin, au apărut pe YouTube vineri seara.

După apariţia imaginilor, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au identificat agresorul. Aseară, un echipaj al Poliției s-a deplasat la domiciliul fetei, iar oamenii legii au vorbit cu minora și cu mama acesteia.

În urma audierilor, fata de 15 ani şi mama ei au negat incidentul şi nu au vrut să depună plângere împotriva agresorului. Dacă decizia nu se va schimba, agresorul nu va putea fi tras la răspundere, a informat Monitorul de Suceava.

„Este vorba despre o minoră în vârstă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea. Are o relaţie de concubinaj cu un tânăr de 19 ani”, a declarat, pentru Mediafax, Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

„Ei susţin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă şi că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a mai spus Epureanu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, raportat la infracţiunea de loviri şi alte violenţe, dar şi pentru infracţiunea de act sexual cu minor.

Luni, o echipă de la Protecția Copilului se va deplasa din nou la fața locului pentru a cerceta acest incident și a afla mai multe despre situația minorei.

A fost sesizat și Avocatul Poporului

Conform informațiilor, în acest caz au fost sesizate DGASPC Suceava și Avocatul Poporului. Mai mult, a fost informat și prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În funcție de rezultatul verificărilor, poziția procesuală a victimei și celelalte aspecte constatate de instituțiile cu atribuții în domeniu, se vor decide pașii procedurali care vor fi urmați, a informat Poliția Județeană Suceava, la solicitarea Libertatea.