Scene șocante s-au petrecut aseară, în centrul orașului Iași. O studentă la medicină de 26 de ani a început să se plimbe goală-pușcă pe străzi.

O studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, de cetatenie franceza în vârstă de 26 de ani s-a dezbrăcat marți seară la pielea goală, pe strada Horia, din centrul Iaşului.

Scenele incredibile s-au petrecut în jurul orei 20.20.

Trecătorii au fost cei care au alertat autorităţile, poliţiştii reuşind s-o imobilizeze pe fată într-o scară de bloc din apropiere.Tânăra de 26 de ani vorbea în limba franceză, au comentat trecatorii din zona.

Fata a fost preluată de echipaje de Poliţie şi SMURD şi transportată la Spitalul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

O studentă de 26 de ani a șocat aseară oamenii legii. Aceasta s-a dezbrăcat complet de haine și a început să se plimbe prin centrul orașului, iar locuitorii au rămas complet șocați și oamenii au alertat imediat autoritățile.

Trecătorii au reușit să o imobilizeze pe tânără într-o scară de bloc, până la sosirea oamenilor legii. Prea locală informează faptul că aceasta vorbea în limba franceză, iar acum, în urma celor întâmplate, studenta a fost preluată de echipaje de Poliţie şi SMURD şi transportată la Spitalul de Psihiatrie „Socola” Iaşi.

Loading...