Femeia

Imagini șocante! O femeie a fost surprinsă în timp ce își abandona bebelușul în spatele unui magazin. Cum a fost prinsă.

O femeie este acuzată de o cruzime greu de descris, iar imaginile cu ea fac înconjurul lumii.

Camerele de supraveghere ale unui supermarket din Rusia au surprins momentul în care o femeie își abandonează copilul într-o geantă.

Întâmplarea de-a dreptul șocantă a avut loc în Cheremshan, Rusia, iar în imagini, femeia este surprinsă în timp ce ascunde bebelușul nou-născut într-o pungă de plastic în spatele supermarketului, la scurt timp după ce a născut. Potrivit anchetatorilor, femeia lucrează la magazinul respectiv.

Imediat după ce cineva a făcut șocanta descoperire, bebelușul a fost transportat de urgență la spital, cu hipotermie. Din nefericire, starea micuțului nu este deloc una bună, potrivit Mirror.

Femeia mai are acasă doi copii

Anchetatorii cred că femeia în vârstă de 36 de ani, care mai are acasă doi copii, a născut singură și i-a tăiat singură cordonul ombilical copilului.

În imaginile care au ajuns la poliție, femeia este suprinsă cum se întoarce la scurt timp după ce abandonează copilul și se mai uită câteva secunde la pungă, apoi pleacă.

La scurt timp după descoperirea copilului, femeia a fost arestată și se află în custodia poliției.

Loading...