Imaginile cu Dana Nălbaru nemachiată la volan i-au împărțit pe fanii vedetei în două tabere

0
323
Dana Nălbaru
Dana Nălbaru și-a surprins fanii cu câteva imagini în care apare complet nemachiată foto: arhiva proprie/Instagram

Dana Nălbaru (43 de ani) este una dintre puținele vedete de la noi care nu au rețineri să se afișeze fără machiaj în public. Ba mai mult, își promovează această imagine neretușată pe rețelele sociale. Recent, Dana s-a filmat la volan, complet nemachiată, iar imaginile i-au împărțit pe fanii ei în două tabere.

Cei mai mulți au apreciat ”curajul” Danei de a se afișa neretușată pe rețelele sociale, într-o perioadă în care vedetele fac abuz de filtre pentru a afișa o imagine perfectă.

”Apreciez curajul de a te afișa naturală, în era «cuțitului» și a «perfecțiunii».”

”Îmi place că ai curajul de a te arăta și nemachiată.”

”Ești o curajoasă și o modestă. Altele au 20 de ani și fără filtre nu respiră!”

”Cea mai curajoasă și lipsită de griji estetice! Felicitări!”

Imaginile cu Dana Nălbaru nemachiată la volan i-au împărțit pe fanii vedetei în două tabere
Dana Nălbaru, nemachiată la volan
foto: arhiva proprie/Instagram

Au fost însă și voci care s-au concentrat asupra ridurilor vedetei și au acuzat-o că nu are mai multă grijă de ea.

”Drăguț, dar totuși ai grijă de tine, mai aranjează-te, anii trec repede, și… apoi este prea târziu să remediezi.”

”Mai bine nu se afișa așa naturală.”

”Nu știu ce vârstă are… sigur undeva între 40-45 maxim… dar a îmbătrânit rău… ori blondul o face asa… și faptul că nu se aranjează deloc… prea albă… palidă… Puțin fond, un rimel și un pic de ruj o schimbă sigur… și părul puțin aranjat.”

Dana Nălbaru: ”Sub părul meu ciufulit se află multă fericire și liniște” 

Dana, mamă a trei copii, a evitat să le răspundă cârcotașilor la postarea de pe Instagram. A făcut-o însă în trecut, pusă în fața unor acuzații asemănătoare. În urmă cu ceva timp, dana a fost surprinsă nemachiată într-un loc public, iar imaginile cu pricina i-au atras multe critici. I s-a spus atunci, printre multe altele, că arată ca o servitoare.

Răspunsul a venit pe blogul Danei și merită să-l reamintim, pentru că își dovedește încă o dată valabilitatea.

„Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei.

Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac că acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă.

Ce nu mai ştie dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire şi linişte.

Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”, a scris atunci Dana.