În plin scandal cu sportivii, Nuțu Cămătaru a plecat din București! Tata Nuțu e în vacanță

În plin scandal cu clanul Sportivilor, Nuțu Cămătaru a părăsit Bucureștiul.

Lumea interlopă din Capitală e în fierbere după ce membrii grupărilor Cămătarilor și Sportivilor au început să-și aducă jigniri și amenințări prin intermediul rețelelor de socializare.

În acest context încărcat, Nuțu Cămătaru a decis să plece într-o vacanță departe de București. El a fost văzut alături de soția lui, Claudia, în centrul Timișoarei. Nu se știe exact care este scopul călătoriei, însă la prima vedere acesta părea destins, ca și cum ar fi într-o vacanță.

Nuțu Cămătaru a fost acuzat de șeful sportivilor, Mircea Nebunu’ că și-a instigat un fin să-l amenințe și să-l jignească pe Internet. Prietenii lui Mircea au interevnit și au aruncat vorbe rele la adresa lui Nuțu iar la mijloc a căzut Florin Salam, care este prieten atât cu sportivii cât și cu cămătarii.

Ulterior, fratele lui Mircea Nebunu’ a făcut un apel public la calm, spunând că ”nebunul” care amenință sportivi nu este pus de cămătari ci a fost plasat de ”altcineva” cu scopul de a băga zâzanie între clanuri și astfel să existe un motiv pentru poliție să-i aresteze. Chiar și așa, în Capitală domnește o atmosferă încordată.

Citeste si :  Două spitale de copii din București nu au avut apă caldă timp de 3 zile, iar caloriferele au fost reci. De vină a fost o avarie RADET
Loading...