Inca un atac criminal la metrou – O alta femeie a fost impinsa in fata trenului – Scena e identica cu ce s-a intamplat la Dristor – Doamne fereste

0
1091
Atac Metrou

Un atac identic cu cel petrecut anul trecut, in decembrie, la statia de metrou Dristor 1 a avut loc astazi, dar, din fericire, victima a reusit sa supravietuiasca.

Incidentul a avut loc in statia Concepcion din orasul brazilian Sao Paolo. Un barbat imbracat in alb a impins o femeie chiar in fata trenului ce intra in statie. Din fericire, femeia a cazut intre sine, iar trenul a trecut peste ea. Victima a suferit doar o fractura la mana, dar martorii si imaginile arata ca totul se putea sfarsi tragic.

Anchetatorii spun ca barbatul a facut acest gest pentru ca ar suferi de probleme psihice si ca „ar fi impins prima persoana care i-ar fi iesit in cale”. „Femeia a supravietuit pentru ca a cazut in golul care separa sinele si nu a fost afectata de curentul electric care trecea prin ele. A cazut in fata trenului, dar nu a fost lovita, chiar daca garnitura a trecut exact peste locul unde era ea intinsa. Victima a fost salvata si trimisa la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, acolo unde este tinuta sub observatie. Femeia se afla inca in stare de soc”, a declarat un cuvant al Sao Poala Metro Police.