Inel

Alex Bodi se căsătoreşte cu fosta iubită.

Bianca Drăguşanu a avut un an plin de schimbări în viaţa ei amoroasă. Frumoasa blondină s-a despărţit de Victor Slav, cel alături de care are o fetiţă, după care a început o relaţie cu fostul luptător englez Tristan Tate. După câteva luni de certuri, despărţiri şi împăcări cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a trecut mult până când diva aa părut la braţul unui alt milionar.

Ea şi Alex Bodi au format un cuplu de la începutul lunii septembrie până săptămâna trecută şi păreau mai fericiţi ca niciodată. Au fost împreună în vacanţe scumpe iar el i-a dăruit deseori buchete uriaşe de flori pe care ea le-a arătat cu mândrie fanilor. Din păcate, ceea ce părea o relaţie indistructibilă a luat sfârşit mai repede decât se aşteptau apropiaţii cuplului, care credeau că urmează o nuntă ca în poveşti.

Se pare că va avea totuşi loc o nuntă, însă protagoniştii vor fi Alex Bodi şi femeia alături de care are o fetiţă pe nume Selena. Imediat după ce s-a despărţit de Bianca în Poiana Braşov, Alex Bodi a apărut în acelaşi loc alături de Iulia, iar prietenii lor s-au bucurat să-i vadă din nou împreună. Şi pentru a-i demonstra femeii că inima lui îi aparţine doar ei şi că Bianca Drăguşanu este de domeniul trecutului, milionarul i-a dăruit acesteia un inel superb cu care ea s-a lăudat imediat pe internet.

Bianca nu pare, însă, să fie foarte afectată de faptul că fostul ei iubit este deja cu o altă femeie. Ea a publicat o serie de imagini pe reţelele de socializare în care apare la fel de zâmbitoare şi fericită ca întotdeauna.

Loading...