Un bărbat de 86 de ani a murit joi dimineaţă, la Buzău, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul în care locuia împreună cu un nepot.

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 4.30 în legătură cu producerea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul buzoian Micro XIV.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat intervenţia societăţilor furnizoare de utilităţi pentru a opri gazele şi curentul electric, scrie News. 

Simultan, au fost evacuaţi locatarii blocului, care au fost scoşi în faţa clădirii până la finalizarea intervenţiei, iar o femeie şi un copil au fost preluaţi de ambulanţă, fiind intoxicaţi cu fum.

Când au pătruns în locuinţă, pompierii au descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 86 de ani. Vecinii spun că cel mai probabil bărbatul ar fi adormit cu o lumânare aprinsă dat fiind că soţia sa murise în urmă cu aproximativ o lună.

Citeste si :  Boxeorul Charles Conwell a murit după ce a suferit răni grave în urma meciului de la Chicago

În urmă cu un an, în data de 12 iunie, un apartament situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc, dar în care nu se afla nimeni, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă, iar locatarii au fost evacuaţi.

Loading...