A incercat de mai multe ori sa ramana gravida si de fiecare data pierdea sarcina pana cand medicul i-a recomandat sa ia aspirina! Ce s-a intamplat la scurt timp cu tanara

0
1360
Media 147014782962347800

O femeie in varsta de 37 de ani a fost devastata dupa ce a suferit mai multe avorturi. Corpul ei nu era capabil sa mai tina o sarcina, asta dupa ce nascuse o fetita.

Lucy Howard in varsta de 37 de ani a pierdut patru copii in patru ani, fiecare la stadiulde 11 saptamani. In ciuda faptului ca isi dorea enorm sa aiab copii cu sotul ei, Oli, tot in varsta de 37 de ani, ii era frica sa mai incerce.

A fost peste masura de incantata in momentul in care a ramas insarcinata cu Sophie, acum in varsta de trei ani, insa dupa ce a nascut-o si-a mai dorit sa aiba pentru ea un fratior sau o surioara, lucru aproape imposibil.

Atunci, medicul i-a recomandat sa ia aspirina, medicament care ajuta organismul in cazul femeilor care au pierdut o sarcina. Dupa ce a urmat tratamentul cu aspirina, femeia a putut ramane insarcinata cu cel de-al doilea copil, Elliot