Închisoare pe viață pentru Florin Buliga, bărbatul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii

0
757
Familie Ucisa Brasov 4 2

Florin Buliga, bărbatul care și-a înjunghiat mortal soția, fiul de 13 ani și fiica de 18 ani în timp ce dormeau, și-a primit sentința joi dimineață în dosarul în care este acuzat de omor calificat.

Autorul triplului asasinat a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Pedeapsa în acest dosar a fost contopită cu cea de 1 an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru consum ilicit de droguri.

De asemenea, Florin Mircea Buliga este obligat de instanță să plătească echivalentul în lei a câte 75.000 de euro pentru mama și tatăl femeii pe care a ucis-o și echivalentul în lei al sumei de 45.000 de euro pentru sora femeii decedate.

Potrivit sursei citate, instanța a menținut măsura arestului preventiv și obligarea la tratament.

Florin Mircea Buliga, autorul triplei crime din Brașov, era drogat când și-a omorât soția și copiii. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Daniel Diaconu, care a menționat că anchetatorii au găsit canabis în mașina bărbatului care și-a ucis întreaga familie.

Potrivit anchetatorilor, Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele, în telefonul acestuia fiind găsite fotografii după ce și-a ucis soția și cei doi copii.

Socrii ucigașului de la Brașov îi cer 2 milioane de euro despăgubiri morale. Florin Buliga, care și-a ucis soția și pe cei doi copii ai lor pe când aceștia dormeau, a aflat de dincolo de gratii că părinții femeii omorâte s-au constituit parte civilă în dosar.

Bărbatul vrea, de după gratii, să reintre în afaceri cu medicamente. Florin Buliga vrea cu orice preț să-și redeschidă firma pe care o devalizase de aproximativ 400.000 de euro și să producă bani din pușcărie.

În martie 2018, Florin Buliga și-a ucis soția și copiii, în somn. În timpul audierilor, bărbatul a afirmat că, în preajma Paştelui „trebuie să moară anumite persoane alese. Autorul triplei crime a spus că era drogat și că a vorbit cu soția și cu cei doi copii până când și-au dat ultima suflare. Șocant, criminalul a spus că, după ce și-a ucis cei doi copii, a putut comunica telepatic cu ei și că aceștia i-au transmis că „e mai bine acolo”.