Operatie Uter 1

O femeie de 48 de ani a fost operata la o clinica privata dupa ce medicii au efectuat o ablatie endometriala, interventie chirugicala despre care se presupune ca este mai putin invaziva decât o histerectomie.

Dupa operatie, doctorii i-au spus femeii ca „totul a mers bine”. Cu toate acestea, ea a inceput la scurt timp dupa interventie sa sufere de dureri foarte mari, nereusind sa doarma si având probleme la urinare.

„Simteam ca cineva ma injunghia cu un cutit in burta, dar am crezut ca asta are legatura cu operatia”, a declarat femeia, care a adaugat: „Am vorbit cu asistentii medicali si cu chirurgul. Mi s-a spus ca sunt slaba si mi s-au prescris medicamente de durere fara sa fiu examinata”.

A ajuns acasa si durerile au continuat: „Dupa trei zile de dureri atroce in partea de jos a stomacului, am inceput sa am contractii extrem de mari si, intr-un final, am eliminat pe cale vaginala o mânuşă chirurgicală şi 5 comprese”.

Femeia a mers la clinică pentru a-l confrunta pe omul care a operat-o. A fost şocată de reacţia chirurgului care nu doar că nu şi-a cerut scuze, dar i-a spus acesteia: „Dacă nu esti fericită, poţi să-mi contactezi compania de asigurări. Sunt foarte bine asigurat”.

Loading...