Incredibil ce se intampla cu parintii criminalei de la metrou in aceste momente! Cum s-au comportat oamenii din Craiova atunci cand au vazut-o pe mama Magdalenei Serban intr-un magazin

0
955
Montaj Crima 3

Situatie dificila pentru parintii ucigasei de la metrou! Sotii Serban sunt ocoliti de locuitorii din Craiova si nici macar apropiatii familiei nu ii trateaza cu vreun pic de compasiune!

Actiunile criminale ale Magdalenei Serban se rasfrang acum si asupra familiei sale! Persoanele din Craiova, orasul din care provine femeia de 36 de ani care a ucis cu sange rece o alta tanara la metrou, se tem chiar si de parintii acesteia!

Drept dovada, in urma cu cateva zile, la scurt timp dupa ce s-a aflat de crima, mama Magdalenei a fost ocolita intr-un magazin din localitate de persoanele venite la cumparaturi!

“Doamna Constanta nu are nicio vina, dar faptele fiicei sale au ingrozit intreaga tara! In ciuda faptului ca apropiatii femeii stiu cat s-a chinuit cu Magdalena, care era bolnava psihic, si cat de mult a insistat, in urma cu o luna, sa o interneze intr-un spital specializat, in aceste momente, toata lumea se fereste de ea prin oras! De atfel, chiar marti, cand a intrat intr-un market sa isi niste achizitioneze produse alimentare, oamenii nu au mai calcat in incinta pana nu a plecat mama criminalei de acolo”, au dezvaluit surse de la fata locului!

Pe de alta parte, apropiati de-ai sotilor Serban sustin ca nici parintii ucigasei nu isi doresc sa fie in centrul atentiei, mai ales ca intotdeauna au fost persoane discrete, cu frica lui Dumnezeu si care s-au sacrificat pentru copiii lor ani la rand! “Nu meritau sa se abata asupra lor o asemenea nenorocire, dar asta este situatia! Acum, trebuie sa o infrunte si sa reziste presiunii”, au povestit prietenii familiei!