Incredibil! Cum arata acum sotia lui Michael Jackson si care e povestea ei adevarata

0
1024
Michael Cover

Debbie Rowe a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1996-1999. În urma căsătoriei au rezultat doi copii, Paris și Prince, după ce a Debbie a trecut printr-o înseminare artificială.

Debbie Rowe, fosta soție a lui Michael Jackson are acum 60 de ani. La câteva zile după moartea starului, ea șoca o lume întreagă cu declarațiile ei.

Regele muzicii pop nu era tatăl biologic al copiilor, ci un donator anonim și anunța că nu va lupta pentru custodia micuților și că „nu se așteaptă să îi mai vadă vreodată”.

Cum arată acum fosta soție a lui Michael Jackson, femeia cu care a făcut doi copii

Michael Jackson și Debbie Rowe s-au cunoscut când aceasta lucra că asistentă medicală pentru un dermatolog de la Hollywood.

După ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destrămat, în 1996, Debbie a încheiat o înțelegere cu cântărețul pentru a-i oferi un copil. S-au căsătorit în Sydney, Australia, când Debbie era deja însărcinată în șase luni cu Prince Michael.

Michael Jackson și Debbie Rowe au divorțat în 1999, după 3 ani de căsnicie, la scurt timp după ce fosta infirmieră a descoperit că nu mai poate avea copii.

În urmă procesului de divorț, Jackson a fost de acord să-i plătească lui Debbie 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorț și 600.000 de euro anual pentru următorii șase ani.

Debbie a mai primit o casă în Beverly Hills și o mașină marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord să-și viziteze copiii doar o dată la 45 de zile, conform deciziei judecătorești.

Vezi cele mai noi Stiri de ultima ora