Incredibil! Cum arată fiica actriței Maia Morgenstern. Cabiria are 20 de ani și seamănă cu mama ei

0
888
Maia Morgenstern
Maia Morgenstern

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Este mamă a trei copii și are o carieră de succes.

Dacă pe fiul actriței, Tudor, lumea l-a văzut des pe scena teatrului sau în filme, celelalte două fiice ale actriței au stat departe de camerele de filmat.

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relații diferite. Astfel, pe Tudor, din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, alături de care joacă acum în serialul „ Sacrificiul”, pe Cabiria, din relația cu actorul Istvan Demeter, și pe Ana Isadora, din al doilea mariaj, cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu.

Maia Morgenstern, în vârstă de 57 de ani, a devenit mamă a treia oară la vârsta de 41 de ani, atunci când a născut-o pe Ana Isadora.

Cabiria are 20 de ani, locuiește în Cluj și este studentă la actorie. Singura care se pare că nu va urca pe scena teatrului este mezina familiei, Ana Isadora, în vârstă de 16 ani, care este interesată de un domeniu total opus, de Psihologie, potrivit Unica.

De mână cu fostul soț, în serialul  „Sacrificiul”

Cu toate că au divorțat de ani buni, Maia Morgenstern, 57 de ani, și Claudiu Istodor, 58 de ani, nu au lăsat ruptura survenită pe plan personal să le afecteze profesia.

Au continuat să joace împreună în diverse proiecte, iar acum – culmea, la un an de la zvonul că ar forma din nou un cuplu! -, au primit roluri de soț și soție într-un serial TV.

Noul serial „Sacrificiul”, care va fi difuzat toamna aceasta la Antena 1, îi are în distribuție pe cei doi actori. Prima ofertată a fost Maia.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, 35 de ani.