Incredibil! Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica

0
518
Elena Udrea

Elena Udrea, de mana cu iubitul ei a sosit joi, la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta fiind prima prezenţă la instanţă de la întoarcerea în ţară, din Costa Rica.

Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica

Ea vine în faţa instanţei în procesul referitor la finanţarea campaniei electorale prezidenţiale din 2009, în care mai sunt vizaţi Ioana Băsescu şi Dan Andronic.”Trebuie să-mi demonstrez nevinovăţia. S-au schimbat multe în ultimul an şi jumătate”, a declarat Udrea, promiţând că va face mai multe declaraţii la iesirea de la instanţă.

Sedinta a fost insa amanata, iar Elena Udrea a afirmat ca va fi prezenta la toate termenele si ca se bucura mult ca este acasa. „Eu cred ca lucrurile sunt in schimbare in bine, in Romania in general, dar si in justitie”, a spus Elena Udrea jurnalistilor.

Termenul a fost amant pana la 15 octombrie, cand Elena Udrea va trebui sa dea explicatii in fata magistratilor, in dosarul in care este acuzata de instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Elena Udrea de mana cu iubitul ei. Prima aparitie publica de la intoarcerea din Costa Rica

In mai 2017, procurorii DNA i-au trimis în judecată la instanţa supremă pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, pe care o acuză de instigare la luare de mită şi spălare a banilor, pe fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia, pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mită, pe Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor şi pe Ioan Silviu Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare. De asemenea, DNA a dispus trimiterea în judecată a lui Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.