Mama unei eleve de la o scoala din Botosani a batut doi baieti cu care fiica ei avusese o altercatie. Femeia a intrat in scoala si le-a carat pumni elevilor de clasa a VIII-a, fara nicio sfiala.

La Scoala nr.8 din Botosani, mama unei eleve a batut doi baieti care au avut un conflict cu fiica agresoarei. Evenimentele au inceput sa se precipite pe terenul de sport, la ora de Educatie Fizica, atunci cand doi elevi de clasa a VIII-a se jucau cu mingea. La un moment dat mingea a ajuns la o eleva de clasa a VI-a, care, in loc sa le dea baietilor mingea, le-a aruncat-o peste un gard. Situatia a degenerat si a inceput o incaierare generala. Eleva si-a chemat mama in ajutor, iar femeia i-a batut bine pe cei doi baieti

Ambii au fost loviti cu pumnii, avand mai multe echimoze in zona gatului sau pe spate. Parintii i-au dus la Serviciul Judetean de Medicina Legala pentru a le scoate certificate medico-legale, potrivit botosaneanul.ro.

Citeste si  8 filme care o să te facă mai deştept. Numărul 5 o să-ţi arate cât de inteligent eşti

Imediat dupa incident, directorul adjunct de la Scoala nr. 8 a sunat la 112 si a solicitat ajutor. Pana la sosirea jandarmilor a incuiat usa scolii, pentru ca femeia violenta sa nu intre din nou in scoala.

Mama batausa a fost amendata cu 4.500 de lei pentru patrunderea fara drept in unitatea de invatamant in timpul orelor, pentru scandal si proferare de amenintari si s-a ales cu un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Loading...
loading...