Balcon 2 Tineri

Doi tineri au avut parte de un sfârșit cumplit.

Doi tineri, o femeie în vârstă de 28 de ani și un bărbat de 35 de ani, au murit după ce au căzut de pe balustradă balconului, care se afla la etajul trei, în timp ce întrețineau relații intime.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru apropiații cuplului, care nu își pot explica această nenorocire. Cei doi erau la o petrecere organizată chiar de femeia de 28 de ani, în propriul apartament din cartierul Carapungo din Quito, Ecuador.Trupurile fără viață ale celor doi au fost găsite pe terasa blocului de către vecină care a auzit un zgomot extrem de puternic. Imediat, femeia a ieșit să vadă ce se întâmplă și a făcut descoperirea teribilă.

Sfâșiată de durere, una dintre rudele femeii le-a spus anchetatorilor că victima este mama unei fetițe de numai 8 ani.

Autoritățile au anunțat că o anchetă a fost deschisă în vederea stabilirii modului în care s-a produs tragedia, însă potrivit presei locale, cei doi nu au fost conștienți de înălțimea parapetului balconului, potrivit Daily Mail.

Citeste si :  Scrisoarea unei femei tradate de sotul ei: "Ador sa fac amor, dar ce facea el, mi s-a facut scarba"

O femeie și un bărbat au căzut de la etajul 9, în timp ce făceau amor! Șocant, ce a făcut bărbatul care a supraviețuit căderii

Un bărbat și o femeie au căzut de la etajul 9 al unui bloc, în timp ce făceau sex.

O întâmplate mai puțin obișnuită a avut loc zilele acestea în Sankt Petersburg, iar protagoniști sunt doi tineri care au 29, respectiv 30 de ani.

Vecinii susțin că cei doi erau la o petrecere descrisă ca „sălbatică”, atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Înainte de teribila întâmplare, vecinii spun că un televizor a căzut de la etajul 9 înainte să vadă o femeie și un bărbat căzând de la același etaj.

In timpul căderii, femeia în vârstă de 29 de ani a murit pe loc, în timp ce bărbatul a căzut peste ea și a reușit să supraviețuiască. Întâmplarea șocantă a avut loc pe 5 iulie, iar după ce femeia a murit, tânărul a urcat înapoi în apartament și a continuat petrecerea.

Ce a făcut bărbatul care a supraviețuit căderii

Parțial îmbrăcat, bărbatul care a aterizat pe femeia cu care făcea sex în momentul căderii s-a ridicat și s-a întors la petrecere.Poliția a sosit de urgență la fața locului. După ce inițial s-a crezut că femeia a fost ucisă de televizorul căzut, imaginile de la fața locului sugerau că victima era complet dezbrăcată de la talie în jos.

Citeste si :  Scrisoarea unei femei tradate de sotul ei: "Ador sa fac amor, dar ce facea el, mi s-a facut scarba"

Alți doi bărbați se aflau în apartamentul în care s-a întâmplat căderea, însă nu se știe dacă au fost implicați în această nenorocire.

Polițiștii ruși investighează acum acest caz extrem de ciudat.

Loading...