Informaticianul care a ucis o tânără de 19 ani în Militari a fost reținut pentru 30 de zile

0
1284
Img 1 4

O tânără de 19 ani a fost ucisă ieri de un informatician aflat sub influenţa drogurilor. Tudor Bogdan Şerban, un tânăr informatician din Ploiești, a recunoscut că a ucis-o pe fata de 19 ani.

Criminalul ar fi consumat cocaină în noaptea dinaintea crimei şi a invitat-o în apartamentul din sectorul 6, unde locuia cu chirie, pe fata pe care o ştia doar de câteva ore, a informat observator.tv.

Raluca ar fi fost omorâtă după o ceartă din motive sexuale. Surse din anchetă spun că fata ar fi fost cea care l-a atacat prima cu cuţitul.

Miercuri dimineaţă, vecinii spun că au auzit-o pe fată când îl implora să o lase în pace, aşa că au cerut sprijinul poliţiei. Tânărul a sunat la 112 să anunţe crima miercuri seară.

Fata făcea videochat

Criminaliştii s-au întors în apartament pentru a preleva probe noi şi au sigilat uşa. Aşa va rămâne până la terminarea anchetei şi până când proprietarul se va întoarce în Bucureşti.

Tânărul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este din Ploieşti şi lucra în Bucureşti la o companie IT, iar Raluca făcea, potrivit unor surse din anchetă, videochat.

Tânăra Raluca Dragomir era din Tulcea şi fusese crescută doar de bunici, fiindcă părinții s-au despărțit. „De Paşte a fost pe la noi. A fost şi la Sfânta Înviere. Copila a fost foarte cuminte. Cine ştie peste ce idiot a dat”, a spus bunica fetei.